El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una col·laboradora de ‘Sálvame’ marxa de plató i adverteix l’audiència: “S’ho inventen tot”
  • CA

Anabel Pantoja ha esclatat. La col·laboradora de Sálvame ha tingut una tarda mogudeta aquest dijous, quan el programa la feia protagonista de tres polèmiques. Molt enfadada, marxava de plató disposada a no tornar-hi mai: “S’ha de vendre fum perquè no teniu d’on treure. Jo no havia de venir avui i m’heu trucat perquè teníeu molts temes sobre mi. He vingut per això, però no perquè em feu el que m’esteu fent. A sobre em dieu que m’esteu protegint? Que em protegiu de què? He matat jo a algú? He robat alguna cosa? Voleu tocar-me el clarinet, no? Ara em traureu alguna cosa bruta que no existeix, no?”, deia mentre dedicava una botifarra als companys.

Anabel Pantoja fa una botifarra, farta dels menyspreus en el seu programa / Telecinco

Fora de si, es dirigia als teleespectadors del programa i els advertia de la falsedat que s’hi respira: “Espanya, que sapigueu que s’ho inventen tot. Aquest és el joc que fan per treure’m de polleguera. I com que no ho vull permetre, marxo. Perquè només us he demanat que respecteu certs límits, cosa que no feu mai”.

Els companys, sorpresos amb la seva actitud, intentaven calmar-la. Una de les més dures, però, era María Patiño: “Però, Anabel, tu saps què és una feina, filla? Creus que el nostre director s’ha llevat aquest matí disposat a fotre’t?”. Una ironia que no feia gens de gràcia a la Pantoja: “Fa molts anys que ets aquí, María, i saps perfectament com funciona això”.

Anabel Pantoja, fora de si, demana abandonar el programa i marxa de plató / Telecinco

Una nova controvèrsia que afecta directament la col·laboradora, que comença a afartar-se de les faltes de respecte dels companys i del programa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa