Una col·laboradora de ‘Sálvame’ marxa de plató i adverteix l’audiència: “S’ho inventen tot”

Anabel Pantoja ha esclatat. La col·laboradora de Sálvame ha tingut una tarda mogudeta aquest dijous, quan el programa la feia protagonista de tres polèmiques. Molt enfadada, marxava de plató disposada a no tornar-hi mai: “S’ha de vendre fum perquè no teniu d’on treure. Jo no havia de venir avui i m’heu trucat perquè teníeu molts temes sobre mi. He vingut per això, però no perquè em feu el que m’esteu fent. A sobre em dieu que m’esteu protegint? Que em protegiu de què? He matat jo a algú? He robat alguna cosa? Voleu tocar-me el clarinet, no? Ara em traureu alguna cosa bruta que no existeix, no?”, deia mentre dedicava una botifarra als companys.

Anabel Pantoja fa una botifarra, farta dels menyspreus en el seu programa / Telecinco

Fora de si, es dirigia als teleespectadors del programa i els advertia de la falsedat que s’hi respira: “Espanya, que sapigueu que s’ho inventen tot. Aquest és el joc que fan per treure’m de polleguera. I com que no ho vull permetre, marxo. Perquè només us he demanat que respecteu certs límits, cosa que no feu mai”.

Els companys, sorpresos amb la seva actitud, intentaven calmar-la. Una de les més dures, però, era María Patiño: “Però, Anabel, tu saps què és una feina, filla? Creus que el nostre director s’ha llevat aquest matí disposat a fotre’t?”. Una ironia que no feia gens de gràcia a la Pantoja: “Fa molts anys que ets aquí, María, i saps perfectament com funciona això”.

Anabel Pantoja, fora de si, demana abandonar el programa i marxa de plató / Telecinco

Una nova controvèrsia que afecta directament la col·laboradora, que comença a afartar-se de les faltes de respecte dels companys i del programa.

Nou comentari