El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosalía, cruelment criticada en un programa de Telecinco
  • CA

Rosalía ha estat una de les cantants catalanes amb més èxit a nivell internacional dels últims anys. Amb Malamente va tocar el cel i són molts més els rècords que ha aconseguit des de llavors. Als Estats Units se la rifen i actualment encadena una col·laboració amb artistes reconeguts rere una altra, el que l’ha col·locat a primera línia mediàtica. Tot això no compta res per al programa de Telecinco Viva la vida, que aquest cap de setmana ha emès un reportatge sobre ella en el que asseguren que Rosalía és història i que “ja no interessa“. Com era d’esperar, els seguidors de l’artista els han deixat verds i han denunciat que tinguin la barra de fer afirmacions sensacionalistes per deixar-la en mal lloc.

I és que el to del vídeo no té pèrdua. Sense cap mena d’escrúpol, arriben a assegurar que la catalana ha publicat unes fotografies en roba interior a Instagram perquè torni a parlar-se d’ella: “Ha publicat unes fotos amb poca roba i postures poc naturals per provocar que el seu nom torni a estar en boca de tots, el que feia molt que no passava”, diuen. Sobre el seu perfil d’Instagram han destacat, a més a més, que és responsable de la presumpta davallada de seguidors que hauria tingut segons ells: “Abans la vèiem més propera als seguidors, amb fotografies espontànies com aquella amb Belén Esteban. Ara la veiem envoltada d’uns luxes típics del clan Kardashian, amb les que l’uneix una amistat. Aquests canvis no l’afavoreixen, ja que ara parlem d’uns continguts més artificials que fan que els seus seguidors s’hagin estancat”.

El programa afirma que l’expectació que genera la seva música i els seus moviments han descendit “significativament” i que la discogràfica estaria buscant noves fórmules “per reflotar la seva carrera” perquè estan “fallant”. Com era d’esperar, han aprofitat la nova relació sentimental de la cantant per atacar-la: “Abans tot eren floretes i parlaven dels seus èxits musicals fins i tot als Informatius. Ara només hi ha comentaris sobre la seva vida personal, perquè això té molt més d’interès que la seva música. De fet, el més important que ha passat a la seva vida en els últims mesos és que es rumoregés que actuaria a la Super Bowl, el que no va acabar passant, i la seva relació amb Rauw Alejandro. Parlem d’una repercussió molt diferent de la que generava la Rosalía d’abans”.

Critiquen cruelment Rosalía en un programa de Telecinco

A la xarxa han denunciat aquest tracte del programa: “Que diguin que Rosalía no és rellevant en un programa de m… com Viva la vida només la fa més rellevant”, “Estan estancats i només poden parlar malament de Rosalía a veure si guanyaven una mica de seguidors”, “Acaben de dir que Rosalía no té èxit perquè en els últims dos anys “només” ha pujat vuit milions de seguidors!”, “Vaig veure lamentable el reportatge sobre Rosalía. Només van donar titulars sensacionalistes i cap argumentació” o “Potser millor que a Viva la vida es preocupin de la meitat de col·laboradors que tenen en comptes de parlar de Rosalía”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa