El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Acusacions greus contra Rocío Jurado 15 anys després de la seva mort: “Alcohòlica i mentidera”
  • CA

Aquestes últimes setmanes, Telecinco ha fet l’impossible per destrossar la imatge pública d’Isabel Pantoja. No contents amb això, la seva nova víctima sembla ser Rocío Jurado. La mítica folklòrica va morir el 2006, però en el Deluxe d’aquest cap de setmana han ficat el dit a la ferida i han carregat contra el seu record.

Estaven entrevistant el seu germà, Amador Mohedano, una conversa que aprofitaven per acusar-lo directament d’haver estat un mal mànager. Entre les seves representades destacava el nom de María Jiménez, amb qui va acabar de molt males maneres: “Treballar amb ella era molt difícil, anava massa contenta als concerts…”, deia tot deixant caure que podria tenir problemes amb la beguda.

Aquestes paraules no van fer gens de gràcia a l’al·ludida, que va posar-se en contacte amb les col·laboradores en directe i va carregar contra Rocío Jurado. “No us creieu res d’Amador, és un fals i un mentider com ho era la seva germana. Tot és mentida! Que expliqui el dia, però, que va haver d’emportar-se una caixa plena de whisky del camerino de Rocío. Que parli de les borratxeres de ginebra de la seva germana abans de sortir a cantar”.

Amador Mohedano, entrevistat al Deluxe / Telecinco

Una acusació molt greu que feia que el programa es fregués les mans, ja que van deixar clar que investigaran aquesta presumpta addicció de l’artista. Amador Mohedano, per la seva banda, preferia no contestar a les paraules de la seva exrepresentada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa