El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Treuen a la llum el sou de Rocío Flores, rica gràcies a Instagram
  • CA

El documental de Rocío Carrasco ha creat dos bàndols oposats. Per una banda estan els seus defensors, que no fan més que demanar perdó per haver dubtat en algun moment del seu testimoni. Suposen la gran majoria de l’opinió pública, encara que cada cop hi ha més defensors d’Antonio David que acusen Rocío d’estar mentint quan es refereix a ell com un maltractador. Enmig d’aquesta baralla mediàtica es troba Rocío Flores, la filla que tenen en comú. La jove viu amb el pare i no dubta a manifestar obertament que es posiciona a favor seu. És per això que Sálvame (programa defensor de Rocío Carrasco) ha engegat una campanya contra ella que l’està deixant en molt mal lloc.

La noia és tertuliana a Supervivientes i a El Programa de Ana Rosa, una carrera televisiva que compagina amb una faceta d’influencer que cada cop li genera més ingressos. De fet, el programa del cor ha estimat quant cobra perquè els teleespectadors es facin una idea dels ingressos que pot arribar a tenir en un mes.

Rocío Flores té cada cop més seguidors. Des que va començar a emetre’s el documental de la mare ha doblat el nombre de fans a Instagram, arribant pràcticament als 800.000. Sálvame ha parlat amb un expert en xarxes socials que ha estimat que la noia podria cobrar entre 3.000 i 4.000 € per cada publicació en la que fa publicitat d’una marca de roba. Tenint en compte que cada mes ho fa entre dues i quatre vegades, podria estar cobrant fins a 16.000 € al mes només en això. I com més en pugi, més diners a la butxaca.

Els reporters d’Europa Press l’han enxampat pel carrer i han volgut preguntar-li sobre això, però Rocío s’ha mostrat molt enfadada i ha deixat clar que no volia parlar amb ells: “Jo us entenc, de veritat, i us respecto, però és que prefereixo no comentar res de veritat. Ja estic fins aquí, així que si us plau. No tinc res a dir. N’estic fins al capdamunt!“. Una situació complicada que està passant factura a la jove.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa