El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, molt afectada en directe: “No puc tornar a posar en perill la meva salut mental”
  • CA

Ara que Rocío Carrasco té feina fixa a Sálvame, la seva filla no podrà evitar que li preguntin sobre el tema setmana rere setmana. Rocío Flores ha volgut deixar clar des del principi que no vol seguir patint, per la qual cosa ha deixat les coses clares perquè no la pressionin més amb el tema: “No tornaré a passar per això. Prou malament ho he passat ja amb tot aquest tema i prou malament ho segueixo passant. No em vull veure en la tessitura d’haver de contestar cada vegada que doni declaracions”.

“Jo he respectat sempre el que ha fet cada persona i, si us plau, almenys que ara em respectin a mi en la decisió que he pres. M’he mantingut al marge durant molt de temps i he anteposat sempre a tothom. Doncs bé, ara em vull centrar en mi mateixa i ho faig per la meva salut mental i la meva tranquil·litat. No tornaré a posar la meva salut en perill una altra vegada per aquestes coses”, afegeix.

S’està especulant molt amb la possibilitat que Telecinco planegi alguna trampa perquè mare i filla es trobin pels passadissos de la cadena. El representant de Carrasco ho va evitar in extremis fa un parell de dies, però és probable que facin tot el possible per aconseguir que es retrobin després de nou anys. Rocío Flores ha deixat clar que no vol veure a la mare: “Aquesta trobada no es produirà i no perquè jo ho demani. No es produirà perquè no es produirà i no vull parlar més sobre el tema perquè per mi no és un joc. Aquestes coses fan molt de mal i prou he viscut com per tornar una altra vegada al mateix. Jo mai no m’he negat a veure-la de nou… Només dic que no depèn de mi”.

Rocío Flores reacciona a l’entrevista de la mare / Telecinco

Poc després el programa li mostrava unes imatges de la mare en les que feia referència a la presumpta pallissa que li hauria donat la nena el 2012. Rocío Flores, molt afectada, es quedava amb la mirada perduda i optava per mantenir-se en silenci per evitar plorar en directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa