Kiko Hernández desemmascara Rocío Flores i treu a la llum la seva estratègia: “A mi no m’amenacis”

El tertulià denuncia l'actitud de la jove col·laboradora, que estaria disposada a tot en una guerra televisiva molt bruta

Rocío Flores és en boca de tots per les seves crítiques cap a la mare, una actitud que no ha fet gens de gràcia als tertulians de Sálvame. Un dels més contundents ha estat Kiko Hernández, que l’acusa de ser una hipòcrita i de tenir-ho tot calculat: “Les seves paraules estaven pactades prèviament per donar un gir a la seva imatge ara que la madrastra està a les portes de la gran final de Supervivientes. Per això ara està més somrient i conciliadora. Tinc claríssim que tot això està orquestrat pel seu pare, per Antonio David Flores. Li ha dit que l’actitud que tenia no estava ajudant a Olga, que podria guanyar 200.000 € en cas de ser la campiona del concurs. No em crec aquesta nena”.

“Haurà parlat tot fora de càmeres, em jugo el coll. Ara vol guanyar-se al públic, especialment a aquells que creuen que és ella la dolenta. Ara bé, que no s’enganyi… Els teleespectadors no són ximples i no faran guanyadora a l’Olga perquè ella estigui fingint ara”, etzibava.

Kiko Hernández envia un missatge enverinat a Rocío Flores / Telecinco

Poc després de dir això en antena, Kiko rebia un missatge amenaçador i no podia evitar esclatar: “Tu a mi no m’amenaces. No em diguis que sóc el menys indicat per parlar. Digues el que et doni la gana, que aniré darrere teu. Parla tot el que vulguis, a veure si després tens els nassos de seure en un plató de televisió amb mi. De mi pots dir el que vulguis, igual que jo parlo de tu i del teu pare. Si no em tens estima m’ho pots dir, però no li diguis a altres persones perquè m’ho diguin ells de part teva. Abans bé que em trucaves per dir-me que volies seure al Deluxe per explicar-ho tot”.

Una guerra televisiva que podria derivar en un cara a cara que Rocío Flores està intentant evitar.

Comentaris

    Eulàlia 16/07/2021 12:40 pm
    D'aquest personatge ja no hauriau de parlar, aquest diari !! donar publicitat a una persona sensa cap mena d'escrúpols !! NO m'interessa gens i amb sap greu i vergonya llegir res q vingui d'ell . Sou molt, xò molttt més importants q ell. !!
    Lleidatana 17/07/2021 2:26 pm
    Vergonya emb fa que es pugui donar veu a una persona tant poc és repulsa comb en Kiko ,canvie de opinió segons li paguin ara toque defensar a la Carrasco i arrambla amb tot pro no és records cuant la posava a parir fora de la tele ja

Nou comentari