El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores defensa a Olga i riu quan li pregunten per la seva mare
  • CA

‘El Programa del Verano’, de Telecinco, ha emès les primeres paraules de Rocío Flores després de l’entrevista d’Olga Moreno al programa especial ‘Ahora, Olga’. Rocío Flores molt orgullosa de la dona del seu pare, diu que Olga Moreno “ha parlat des del cor, que crec que és el més important”. En l’entrevista, la filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores va veure a Olga “amb bastanta classe, amb bastanta educació, amb bastant saber estar, per a tot el que hi ha”. A més, recalca, que després de l’aventura a Hondures, “ha tingut només 48 hores, que a ningú se li oblidi”.

Davant les declaracions de la dona d’Antonio David, la néta de Rocó Jurado “respecta les vivències que ha tingut” i assenyala, de nou perquè ningú ho oblidi, que “són vivències”. En relació al testimoni d’Olga, que assegura que hi ha hagut trucades durant tot aquest temps, per part de Rocío Flores a la seva mare, ella diu no haver de corroborar la versió d’Olga, “és que això jo ja també ho he dit, jo en primera persona i també se m’ha negat”.

En ‘Ahora, Olga’ es va recordar el moment en el qual Rocío Carrasco diu ‘pocavergonya’ a Olga, i sobre això Rocío Flores no vol donar declaracions. Ràpidament i sense deixar de subjectar el collaret que li ha regalat Olga, del seu pas pel concurs, comenta: “Estic eternament agraïda a Olga, el fet que hagi estat amb nosaltres des que érem molt molt petits i haver-nos donat afecte i amor que és el que necessitàvem”.

Des de la polèmica docuserie ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’, Rocío Flores no ha deixat de rebre amenaces i ho ha denunciat a les xarxes socials. En aquest sentit, explica: “Durant 24 hores diàries, set dies de la setmana, trucades, missatges, amenaces, autèntiques barbaritats”. Però la filla d’Antonio David adverteix: “Tot això anirà al jutjat, des del primer fins a l’últim”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa