El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, desesperada, canvia de tàctica i acusa el padrastre: “Explicaré què feia”
  • CA

Rocío Flores és a l’ull de l’huracà des que la mare l’acusés públicament d’haver-la apallissat el 2012. Aquell hauria estat l’últim dia que es van veure, un punt d’inflexió en una relació completament trencada. Rocío Carrasco no està mostrant compassió i està donant molts detalls sobre com de malament que s’ha portat la filla amb ella, el que fa molt de mal a la imatge pública de la jove tertuliana. Desesperada, l’última tàctica ha estat trucar a diversos col·laboradors de Sálvame per negar que hagi pegat la mare.

D’aquesta manera ha volgut justificar-se, però també estaria deixant clar que ella serà la següent a parlar i vendre la seva versió de la història. De fet, un dels primers titulars que ha deixat anar és que Fidel, l’actual marit de la mare, no és tan bo com sembla: “Tot això és un contuberni muntat per la meva mare i Fidel. Estic desitjant explicar la meva història i dir què li feia Fidel al meu germà“.

Aquestes serien les paraules exactes que Rocío Flores hauria pronunciat fora de càmera: “A mi em consta que Rocío està trucant per telèfon a persones que l’han defensat a televisió, es posa a plorar i els hi nega tot el testimoni de la mare. Nega la pallissa“, revelaven aquest dilluns a Sálvame.

Rocío Flores a 'El Programa de Ana Rosa' - Telecinco
Rocío Flores a El Programa de Ana Rosa / Telecinco

Belén Esteban, defensora de Rocío Carrasco, ha enviat un missatge a la filla ple de ràbia: “Ella està trucant a gent que crec que no hauria de fer. Si no vols ficar-te, no t’hi fiquis, però no vagis dient això per darrere. Si negues una cosa, és que allà hi ha un problema. No hauria de fer aquestes trucades”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa