Rocío Flores humilia la mare en un nou atac: “Em sembla vergonyosa”

Rocío Carrasco torna a rebre per part de la filla, que defensa la madrastra mentre a ella només la critica

Rocío Flores ho ha tornat a fer. Des que va començar Supervivientes que s’ha posicionat a favor de la madrastra, d’Olga Moreno, el que l’allunya encara més de la seva mare. Rocío Carrasco va assegurar en el seu documental que Olga “no tenia cony” per afrontar-se a ella directament, una frase que ràpidament es viralitzava i que torna a estar d’actualitat per culpa d’Antonio David Flores.

El reality oferia a Antonio David la possibilitat d’enviar una carta a la dona per donar-li forces en aquestes últimes setmanes de concurs. El problema? Que a la carta Antonio feia referència a la crítica de la seva ex: “Tu tens el que d’altres no tenen”, deia. A El Programa de Ana Rosa li han preguntat sobre el tema a Rocío Flores, que ha aprofitat per carregar contra la mare d’una manera brutal.

“La frase que va deixar anar la meva mare en el seu documental em sembla vergonyosa. Vull deixar clar, per una altra banda, que no sóc la responsable de la introducció de la famosa frase a Supervivientes perquè estat el meu pare qui ha volgut fer-hi referència a la carta. Jo sempre he defensat que no es barregin les coses de fora amb les de dins del concurs. Per què han acceptat que el meu pare escrigui allò quan Olga no sap de què va la cosa perquè no ha vist el documental? Per mofar-se d’ella? Crec que hi ha una persona que diu que fins aquí hem arribat”, etziba la jove.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

“Només espero que Olga no es desestabilitzi, que agafi forces i que arribi fins a la final. En la meva carta li vaig dir que estàvem tots bé, que no es preocupés i que estigués tranquil·la perquè és la reina“, desitja Rocío en una nova alabança a la seva madrastra.

Comentaris

    M'importa una merda 02/07/2021 1:05 pm
    M'importa una merda tot el que fan o deixen de fer i el que diuen o deixen de dir tota aquesta colla de paràsits que mantenim amb els nostres impostos
    M'importa una merda 02/07/2021 1:05 pm
    M'importa una merda tot el que fan o deixen de fer i el que diuen o deixen de dir tota aquesta colla de paràsits que mantenim amb els nostres impostos

Nou comentari