El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores, sense pietat contra la mare en l’atac definitiu
  • CA

Rocío Carrasco s’acomiadarà dels teleespectadors de Telecinco aquesta nit en una entrevista en directe tres mesos després de l’estrena del seu controvertit documental. Serà un tancament molt esperat que arriba pocs dies després del 15è aniversari de la mort de la seva mare, Rocío Jurado; un moment molt dolorós en el que les càmeres la van captar patint un atac d’ansietat després de visitar-la al cementiri.

Mentrestant, l’actual dona del seu exmarit, Olga Moreno, segueix parlant sobre la família. Està concursant a Supervivientes, el que fa servir d’altaveu per relatat la seva veritat. Durant la gala d’aquest dimarts, de fet, la va fer grossa en anunciar que té previst batejar el fill petit de Rocío i Antonio David. Li han preguntat al respecte a la seva altra fillastra, Rocío Flores, que ha reconegut que Olga ha xerrat massa.

Rocío ha tornat a parlar, com dèiem, des d’El Programa de Ana Rosa: “Sé que la criticaran molt per això del bateig… Només diré que jo em vaig batejar als 15 anys, en una cerimònia de confirmació a la que la meva mare no va venir encara que sabia que ho feia. Olga vol batejar a David perquè som persones religioses. Ell serà, al final, qui decidirà si vol fer-ho o no. Però repeteixo, dubto que la meva mare vingui tenint en compte que tampoc no va venir al meu”.

Rocío Flores torna a posicionar-se en contra de la mare / Telecinco

“Vaig batejar-me, vaig fer la comunió i la confirmació el mateix dia quan anava a 4t d’ESO. No recordo si en aquell moment ja vivia amb el meu pare o si encara tenien la custòdia compartida… Però ho miraré i us ho confirmaré, no patiu. El que sí que recordo és que ella no va venir“, etzibava en un nou atac cap a la seva mare.

Fonts de diverses revistes del cor asseguren que Rocío estaria negociant amb diverses cadenes per fer un documental amb la seva versió, el que suposaria la manera més contundent de contestar la mare. El temps dirà si segueix aprofitant-se de la situació per omplir-se les butxaques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa