Rocío Carrasco mostra a televisió els objectes més personals de la mare

Rocío Carrasco ha tornat al plató de Sálvame en un programa especial en el que han fet un homenatge a la seva mare, a la gran Rocío Jurado. Aquesta setmana començaran les emissions de la segona temporada del seu documental, centrat ara en analitzar el perquè de la mala relació que té amb la família materna. Abans d’això, però, volien parlar de la mare i ho han fet amb tot un espectacle. El programa començava amb un desplegament impressionant al llarg d’una de les autopistes principals de Madrid, amb helicòpters i dues connexions en directe per fer el seguiment de dos camions que transportaven les últimes pertinences de Rocío Jurado. Després de 13 anys guardat, Rocío Carrasco decidia traslladar els objectes personals de la mare amb el programa. Ella era l’encarregada d’obrir el primer contenidor que arribava a plató. A dins què hi havia? Roba i accessoris de la mare que l’ha emocionat molt tornar a veure: “Em suposa molta nostàlgia i alegria perquè la recordo a ella i ho recordo tot”.

Rocío arribava a plató visiblement nerviosa, amb un clavell a la mà per recordar un símbol de la mare. Un dels moments més emotius arribava quan Rocío confessava que sempre duu a sobre algunes joies de la mare, en concret un anell que no s’ha tret des de fa 15 anys: “El porto des de llavors perquè ella sempre el duia. Jo vaig haver de treure-li quan van endur-se el seu cos i me’l vaig col·locar aquí. A més a més, tampoc no em trec mai aquesta polsera seva. Aquesta va ser el regal del meu pare a la meva mare quan jo vaig néixer, una polsera amb tres brillants que ens representaven a nosaltres tres”.

A més a més, Rocío va voler recordar com van ser els últims moments que va viure amb ella: “Jo no vaig ser conscient que marxava fins pocs dies abans de la seva mort. Mai no vaig perdre l’esperança, no ho anava a permetre. Per mi era una cosa impensable. Quan els metges ens deien que hi havia un 80% de probabilitats que no sobrevisqués, jo deia que no importava perquè l’altre 20% estava allà i hi confiava”.

Rocío Carrasco ensenya l’anell de la seva mare / Telecinco
Rocío Carrasco ensenya l’anell de la seva mare / Telecinco

Poc després emetien Ya son las 8, el programa de Sonsoles Ónega en el que col·labora Gloria Camila. La germana de Rocío Carrasco no té relació amb ella des de fa anys, però això no ha impedit que reaccionés a tot el que havia comentat: “L’homenatge em sembla preciós i molt maco, no puc dir res lleig dels vídeos o records. Ara bé, també he de dir que de tot això només guanya diners ella”.

Nou comentari