El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Rocío Carrasco: “L’hem de protegir moltíssim”
  • CA

Rocío Carrasco tornarà a ser una de les estrelles de la nova temporada de Telecinco. Aquesta tardor estrenaran la segona temporada del seu documental, la que centrarà en analitzar per què no té bona relació amb la família de la mare. Enmig de la promoció, el seu exmarit segueix immers en una lluita judicial contra la cadena per haver-lo acomiadat improcedentment, el que els directius neguen. Jorge Javier Vázquez i la resta de col·laboradors estan molt emocionats amb l’estrena i esperen tornar a fer una audiència de rècord amb el testimoni de Carrasco.

L’expectació que envolta a Rocío Carrasco és espectacular, el que preocupa una mica al presentador del programa. Així ho manifesta a Lecturas: “Crec que Rocío té cabuda en un programa com Sálvame, sí. Ara bé, també crec que hauríem de protegir-la moltíssim. Hi ha mares que tendeixen a la protecció dels seus fills i crec que les crítiques al testimoni de Rocío té a veure amb això. Penso que no posen en dubte el seu testimoni, sinó amb la forma en què es va fer. Ella ara torna a plató i a televisió, una tornada que mai no és fàcil. A més a més que no hauríem de col·locar-la en un lloc al que ella no ha aspirat. És a dir, ella és una senyora que simplement ha compartit el seu testimoni i no hauríem de caure en l’error de convertir-la en un referent”, reflexiona a Lecturas tot referint-se a què molts teleespectadors l’han assenyalat com una feminista molt important.

Rocío Carrasco, en el vídeo promocional de la segona part del documental / Telecinco
Rocío Carrasco, en el vídeo promocional de la segona part del documental / Telecinco

“Rocío Carrasco no és un referent de res i a ella ni tan sols se li va passar pel cap convertir-se en un. Hem d’evitar col·locar-la en una posició compromesa i no l’hem d’exposar, perquè qualsevol conducta dubitativa serà utilitzada pels negacionistes per anar contra ella. La desprestigiaran des de l’altra banda. El pitjor que podem fer és, doncs, convertir-la en una cosa que no és perquè no està preparada per ser un referent”, etziba el presentador.

Un testimoni que deixa entreveure que Rocío podria estar nerviosa davant l’expectació mediàtica que pot generar aquesta segona part del documental. La fama que l’envolta s’ha accentuat i el seu nom tornarà a ser tendència ben aviat. Haurà d’estar preparada per a un terratrèmol que preocupa a la seva família, amics i companys per com l’afectarà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa