El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco mostra la pitjor cara de la filla: “M’insultava, m’amenaçava i em pegava cada dia”
  • CA

Rocío Carrasco ha ofert aquest dimecres el relat més dur fins ara, el capítol del documental en el qual tracta la pallissa que li hauria donat la seva filla. La filla de la Jurado assegura que la convivència amb la nena els últims anys es va convertir en un autèntic infern. Rocío Flores l’insultava i la colpejava, una relació tòxica amb episodis molt greus: “No feia més que provocar-me i dir-me que la pegués si tenia ous… Em feia cops i va arribar a agredir-me amb un ganivet. Un dia la vaig enxampar fumant a la seva habitació i quan li vaig dir que no podia fer-ho, em va mirar desafiant i em va dir que la pròxima vegada apagaria la cigarreta i cremaria la casa quan jo estigués a dins”.

“Era com Jekyll i Mr. Hyde, una bellesa rossa amb cara d’àngel que es transformava en dimoni quan li entrava al cap la informació del pare. M’insultava greument cada dia. Em deia que jo mai no l’havia estimat, que mai no l’havia portat al metge i que li feien fàstic els meus petons. No em deixava tocar-la… La castigava a la seva habitació i ella em deia que aniria a l’habitació la meva p… mare que estava enterrada. Cada cop que venia la nena a casa jo tenia por. A més a més, ella ha patit algun episodi de fer-se mal a si mateixa“, narra Rocío.

Ella no ha estat l’única de qui ha tret els draps bruts, però. La principal perjudicada en aquest capítol del documental, de fet, ha estat Olga Moreno. Es tracta de l’actual dona d’Antonio David Flores, l’ex de Rocío Carrasco. Els fotògrafs han captat durant tots aquests anys la bona relació i complicitat dels fills d’Antonio David i Rocío amb Olga, a qui estimen com si fos la seva mare. Segons el testimoni de Carrasco, però, no és tan bona com vol fer creure: “Ella ha anat sempre de mare coratge i ha dit que és qui s’ha encarregat de tot sempre, però això és mentida“.

Rocío Carrasco, en l’emissió de l’últim episodi del documental / Telecinco

De fet, relata un episodi que l’hauria marcat: “Durant el Nadal del 2010, vaig estar uns dies sense parlar amb els nens. Quan finalment aconsegueixo parlar amb Rocío, em diu que han hagut d’ingressar el meu fill per una pneumònia i no m’han avisat. Vaig anar cap a Màlaga corrents i en arribar en vaig trobar una escena dantesca. El nen estirat i amb sèrum mentre Olga era al llit abraçant-lo. Ell va aixecar-se i va venir a fer-me petons. Em va dir que Olga li havia dit que jo no vindria. Vaig començar a plorar i em van entrar ganes d’esprémer el seu cap. Com pots dir a un nen que està ingressat que la seva mare no vindrà? Has de ser tan cruel, fastigosa i menyspreable… Això no es fa, encara que la seva mare sigui la més filla de p… de l’univers. Al cap de tres minuts ve Antonio David, no diu res, va al lavabo i comença a vomitar”.

Rocío Carrasco, en directe / Telecinco

Costa creure que els nens estimin tant a Olga si ha estat tan dolenta com Rocío Carrasco deixa caure. Manipulació o versions diferents? Ara tots els focus apunten a Rocío Flores, que de ben segur que vol contestar després d’aquestes confessions de la mare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa