El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Es filtra la desorbitada xifra que han pagat a Rocío Carrasco pel seu documental
  • CA

Rocío Carrasco ha estat callada durant 25 anys. En tot aquest temps, la filla de Rocío Jurado no ha concedit declaracions sobre les múltiples controvèrsies que ha protagonitzat. El divorci del pare dels seus fills, Antonio David Flores, va acabar amb un parell de denúncies de maltractaments. Fa més de set anys que Rocío no es parla amb la seva filla, el que ha derivat en centenars de titulars escandalosos. Serà aquest diumenge quan podrem sentir el seu testimoni per primer cop en un documental que emetrà Telecinco.

És una de les bombes de la premsa del cor més impactants de l’última dècada sense cap mena de dubte. L’expectació és màxima i s’espera que l’emissió aconsegueixi una audiència de rècord mai vista. Tenint això en compte, és lògic que molts es preguntin quant haurà cobrat Rocío a canvi de trencar el seu silenci. La xifra es mereix ser escandalosa, però fins a quin punt? Quant li ha pagat Telecinco per convèncer-la? La revista Pronto té la resposta: un milió d’euros.

Es tracta d’una xifra astronòmica, però la cadena ho considera com una aposta guanyadora i segura. Rocío s’emborsarà una quantitat molt elevada a costa de destapar algunes veritats doloroses. Haurà de recordar episodis polèmics i també s’enfrontarà a preguntes compromeses sobre què és allò tan greu que impedeix que vulgui parlar amb la seva filla.

Els teleespectadors estan plens de curiositat per unes declaracions de Rocío que poden canviar radicalment la imatge que es tenia d’ella fins ara. Aquest diumenge veurem si la inversió de Telecinco té recompensa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa