El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco revela la tàctica d’Antonio David per aconseguir la custòdia del fill petit: amenaces i mentides
  • CA

Rocío Carrasco centrarà el següent capítol del seu documental en la relació amb el fill petit, David. Precisament aquest és un dels temes més controvertits de la seva història, ja que molts critiquen que no s’hagi preocupat d’ell tenint en compte que pateix una malaltia. En l’avenç que ha emès Telecinco se la veu completament trencada en recordar els pitjors moments de la seva relació amb el fill, especialment durant aquells mesos que la van canviar fins al punt d’acabar separant-los.

La filla va demandar la mare després de la pallissa que va tenir lloc el 2012, moment en el qual la relació entre elles va trencar-se completament. A partir d’aquí, la nena va passar a viure amb el pare mentre que el fill petit seguia a la casa materna. El problema? Que Rocío assegura que Antonio David Flores va fer l’impossible per parlar malament d’ella al nen i aconseguir que també l’odiés.

“David comença a canviar a partir que la seva germana es trasllada. El pare anava a veure’l a l’escola quan em tocava a mi la custòdia. L’esperava al pati, entre classe i classe, i li anava dient coses. El nen em deia que el seu pare li deia que li gravaria un disc amb algú, que el portaria a La Voz, que no havia d’estudiar…”, relata.

Rocío Carrasco plora en directe / Telecinco

Una manipulació que no acabava aquí: “L’altre dia anava en cotxe i el meu pare i la meva germana estaven parlant malament de tu. Quan els vaig dir que no ho fessin, el meu pare em va dir que la pròxima vegada que parlés bé de tu o et defensés, baixaria del cotxe i m’aniria caminant”, li hauria explicat el nen.

Rocío i el seu fill no es veuen des del 2016, però ella assegura que això és en contra de la seva voluntat: “Vaig posar una reclamació judicial i aquesta diu que m’han de tornar el nen immediatament. Això no arriba a passar… Aquell dia em vaig adonar que havia parit dues vegades, però que no tenia cap dels dos“. Una història de la que promet donar més detalls, especialment de la presumpta tàctica que hauria seguit Antonio David per quedar-se també amb el fill petit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa