El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Carrasco amenaça el padrastre en la promoció del nou documental
  • CA

Rocío Carrasco ha reaparegut en antena poc abans de l’estrena de la segona temporada del seu documental, el que s’estrena aquest dimarts 14 de desembre. La filla de Rocío Jurado promet que traurà a la llum episodis molt controvertits que deixaran en mal lloc a la seva família materna. És per això que ha concedit una entrevista a Viva la vida, una promoció que destaca pel missatge que ha enviat a Ortega Cano, el vidu de la seva mare: “No li agradarà veure a televisió coses que el deixaran malament a ell i a terceres persones”.

La nova estrella de Telecinco mostrarà per primer cop totes les cartes i documents que va recuperar de la casa de Rocío Jurado, entre els quals hi hauria uns diaris en els que deixaria constància d’uns problemes familiars que fins ara es desconeixien. A més a més, permetrà que les càmeres mostrin imatges exclusives d’alguns objectes molt personals de l’artista: “Suposo que Ortega s’emocionarà en veure aquestes coses perquè ell també ha viscut en aquella casa i li vindran records al cap. Se li remouran molts sentiments”.

“Crec saber totes les coses que hi ha allà, però és pràcticament impossible perquè no vaig despendre’m de res. El que sí que sé és que en tots els papers que he posat en disposició del programa no hi ha res que perjudiqui la meva mare. Una altra cosa és que a terceres persones els pugui molestar algun missatge que deixés”, adverteix.

Emma García entrevista Rocío Carrasco poc abans de l’estrena del documental / Telecinco

Amb aquest testimoni deixa caure que és més que probable que Ortega Cano i els germans de Rocío Jurado no quedin molt bé al llarg de l’emissió d’aquesta segona temporada. Cal recordar que la germanastra de Rocío, Gloria Camila, ha fet l’impossible per intentar impedir que s’emeti aquest documental. No ho ha aconseguit i dimarts podrem veure la primera entrega d’uns capítols amb els que Telecinco confia tornar a ser líder d’audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa