Risto denuncia el veto del govern madrileny al seu programa: “Se’ns està censurant”

El presentador s'ha mostrat indignat pel tracte que han rebut per part de la Comunitat de Madrid

Risto Mejide està d’enhorabona. Aquest dimecres ha publicat un nou llibre, amb el que espera tornar a encapçalar el rànquing d’escriptors més llegits. Això no ha impedit que seguís amb la seva feina al capdavant de Todo es mentira, un programa que ha centrat en el terratrèmol polític que ha viscut la Comunitat de Madrid en les últimes hores. El més destacat? Una dura crítica cap a la seva presidenta, Isabel Díaz Ayuso.

“Em fa vergonya! Tot això és un ball de cadires vergonyós“, reflexionava el presentador. Fins ara sempre s’havien mostrat encantats amb la transparència del govern d’Ayuso, que fins i tot havia accedit a permetre’ls visitar les instal·lacions del seu nou hospital. El problema va ser que finalment no van poder gravar el reportatge per la negativa dels dirigents sanitaris, una decisió per la qual va donar la cara el portaveu del PP de l’assemblea de Madrid.

Risto es mostrava visiblement indignat durant la seva connexió. El polític deixava clar que no creia que fos lògic que les càmeres de Cuatro entréssin a l’hospital: “El que no pot ser és que es visiti l’hospital quan hom vulgui, com vulgui i quan li doni la gana”. Era llavors quan Mejide li retreia que, en cas de pensar així, ho haurien d’haver deixat clar des del principi: “Si el criteri que em comenta és purament sanitari, no munteu un esdeveniment l’endemà per a tots els mitjans i, a més a més, ens veteu l’entrada. Se’ns està censurant per voler informar. Els teleespectadors d’aquest programa es mereixen un respecte!”.

Risto Mejide es mostra indignat en directe / Cuatro

Una censura que ha relacionat amb la negativa d’Ayuso a què Irene Montero acudís a una xerrada en un institut madrileny: “Em sembla al·lucinant! Jo puc estar d’acord o en desacord amb les idees d’Irene Montero, però que no la deixin anar? On és la llibertat d’expressió?“.

Comentaris

    borinot 11/03/2021 12:48 pm
    pobret el fasc'sta de ciudagranos, pobret,

Nou comentari