El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto es defineix políticament i confessa què vota
  • CA

Risto Mejide acaba de publicar el seu desè llibre, una novel·la semibiogràfica en la qual reflexiona sobre la llibertat i les mentides que amaga l’èxit. L’ha promocionat en una entrevista a Nius: “La millora manera de conèixer-me, és llegint els meus llibres. Aquí és on sóc més jo, ja que escric per descobrir què sento. En realitat, faig televisió per poder escriure llibres perquè això que la popularitat et porta a vendre llibres és mentida. La gent es veu gratis a televisió, que es gasti diners en el teu llibre és una altra cosa”.

Actualment triomfa a Todo es mentira, Got Talent i la nova temporada que estan preparant del Chester. A més a més, deixa caure que estan preparant un nou format d’actualitat en prime time a Mediaset. Una feinada a televisió en plena pandèmia: “He viscut la pandèmia d’una manera molt privilegiada. Ningú en el meu entorn ha mort o ha estat greu per COVID, a més a més que he pogut seguir treballant. Això sí, és un repte fer humor en un dels anys més tristos de la nostra història”.

“La pandèmia m’ha fet ser més combatiu i suspicaç amb el poder. Ha fet treure el meu costat més sensible. A més a més de la crisi sanitària, està la crisi mental que ens ha deixat tocats a tots. Els espanyols som campions mundials en optimisme i sortirem d’aquesta. Aquí hi ha una altra pandèmia, que és la tristesa. Ens ha afectat a tots i jo no he estat una excepció. Hi ha hagut dies en els quals abans d’entrar a plató tenia unes ganes de plorar immenses. Jo sí que he plorat. Si no ho has fet, és que no tens cor. Després de tot el que ha passat, no pots ser immune”, confessa Risto.

Risto Mejide a 'Todo es mentira' / Cuatro
Risto Mejide a ‘Todo es mentira’ / Cuatro

També ha volgut mostrar-se transparent pel que fa a la política. A qui vota i què pensa de la situació actual? “Quan he votat a l’esquerra sabia que em decebria i quan he votat a la dreta també sabia que em decebria. Ara mateix puc presentar aquest programa perquè estic igual de decebut i penedit per ambdues parts. Em considero liberal d’esquerres perquè crec en la iniciativa privada, sóc empresari i és fonamental per al progrés. Ara bé, també crec en l’estat del benestar i en què qui més guanya ha de pagar més impostos. La política és més necessària que mai, però la classe política que ens ha tocat viure és d’un nivell molt baix”.

Un Risto en estat pur que comença la promoció de la segona novel·la, amb la qual pretén torna a encapçalar el rànquing d’autors catalans més venuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa