Risto Mejide, víctima d’una suplantació d’identitat

El presentador català denuncia que un usuari va crear un perfil fals per lligar amb noies en nom seu

Risto Mejide ha tornat a la feina després d’unes vacances envejables des de Menorca a la Cerdanya, i d’allà a les Illes Maldives. Aquest dimarts, però, tocava posar-se al capdavant de Todo es verdad de nou i ha complert amb nota. Bona audiència i molts comentaris en la tornada del programa, en el que entrevistaven una creadora de contingut d’internet que treia a relluir el tema dels perfils falsos que creen alguns usuaris.

Amb el tema sobre la taula, Risto ha acabat confessant públicament que ell va ser víctima d’un episodi similar: “A mi no m’ha passat el que comentes, ningú ha creat un perfil amb fotos meves pujades de to. Ara bé, sí que van obrir un perfil amb el meu nom i publicaven les mateixes fotos que jo. El pitjor és que aquelles persones parlaven per privat amb la gent i es feien passar per mi”. “Aquest personatge començava a lligar amb noies i em va poder crear algun problema. Jo tinc la meva vida, estic tranquil a casa i això et pot generar un embolic impressionant”, lamenta.

Risto Mejide a Todo es verdad / Cuatro

I és que la justícia encara no té prou mecanisme per lluitar contra aquestes persones. La xarxa social en qüestió els tanca el compte si algú els denuncia, però poc després tornen a obrir-se’n una de nova o, fins i tot, recuperen aquella. La impunitat fa molta ràbia a les víctimes d’aquestes suplantacions d’identitat, que es mostren indefensos en no poder fer gaire cosa al respecte.

Comentaris

    FUERA LA OLIGOCRACIA 01/09/2021 10:19 pm
    Este señor es un irresponsable y cobarde. Invito a un YOUTUBE a ir al programa, y el YOUTUBE acepto ir. Pero no se atreve llevarselo es jna marioneta del PODER.

Nou comentari