El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto Mejide fitxa Itziar Castro després del seu polèmic acomiadament d’OT
  • CA

Cuatro està a punt d’estrenar el seu últim caramelet, un programa d’humor presentat per Risto Mejide amb el qual esperen millorar les xifres d’audiència de la franja de la tarda. Es tracta d’un programa diari molt innovador que pretendrà fer una barreja de ‘Sálvame’ i ‘Polònia’, una idea ben explosiva. Dues de les productores catalanes més importants han arribat a un acord històric: la de Toni Soler Minoria Absoluta i la d’Òscar Cornejo de ‘Sálvame’ La Fábrica de la Tele treballaran juntes en aquesta esbojarrada idea que començarà a emetre’s el pròxim 8 de gener a les 15.45 h. 

 

 

El nom ja està decidit: ‘Todo es mentira’. I la temàtica, també: “És un programa d’empenta que s’ha proposat lluitar contres les mentides. Hi ha mentides a tot arreu, en els diaris, en els informatius… Hem decidit atacar la mentida amb l’arma més perillosa que existeix, l’humor“, va explicar. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Todo es mentira (@todoesmentira_tv) el

 

Ja ha presentat l’equip, encara que s’ha reservat fins ara una sorpresa. I és que el català ha incorporat a l’equip una de les actrius més populars dels últims mesos, Itziar Castro. El seu paper de professora a ‘Operación Triunfo’ va acabar bruscament per culpa d’un polèmic acomiadament que va generar un munt de titulars. La cadena va considerar que havien de fer-la fora i tornar a contractar els Javis en un intent desesperat de millorar l’audiència. 

 

 

 

Aquesta decisió no va agradar gaire, sobretot a l’afectada. El comunicat que va emetre carregava directament contra la direcció del programa, ja que va lamentar que no havien justificat l’acomiadament i que ho havien fet tot sense avisar-la. 

 

Des de llavors no ha volgut comentar gaire aquesta controvèrsia, encara que això podria estar a punt de canviar. I és que ara comença a treballar a un programa que va en contra de les mentides que diu la premsa. Acabarà confessant quina veritat hi ha darrere d’aquesta bomba mediàtica? Sigui com sigui, el que està clar és que l’any no ha pogut començar millor per a l’Itziar. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa