El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto Mejide, denunciat pels antivacunes: “Ets un nazi”
  • CA

Risto Mejide ha rebut una denúncia aquest dimecres, el que ha centrat l’últim programa de Todo es verdad. L’acusen d’un delicte d’odi i demanen entre un i quatre anys de presó per a ell. I per què? Els denunciants destaquen unes declaracions seves en les que criticava les persones que no s’han vacunat. El presentador català es posicionava a favor de les mesures restrictives que estan interposant arreu contra aquells que encara no s’han vacunat: “Aquestes són mesures que converteixen els no vacunats en pràcticament empestats, el que a mi em sembla bé. Si decideixes no vacunar-te, allà tu. Tot és respectable, però no totes les idees són respectables ni mereixen un respecte. Aquesta no és una qüestió sanitària. Estem parlant de gent que s’organitza al voltant d’una idea perillosa per a tots. Cadascú és lliure de fer el que vulgui amb la seva vida, però s’ha de pensar en tothom”, deia.

Un dels denunciants és l’Enrique Diego, director de Rambla libre, que va increpar Risto en directe sense cap mena de vergonya: “T’hem denunciat pels comentaris que vas fer, per ficar-te amb els no vacunats i per fer el nazi“. I d’aquí, a carregar també contra la tertuliana Montse Suárez: “Què incompetent que ets. Fas de jutgessa sense saber la meitat”, etzibava. Però el Risto l’interrompia: “Pot ficar-se a mi i dir-ne nazi i imbècil, perquè m’és igual. Però que falti al respecte d’aquesta manera a un dels meus companys no li ho puc permetre. Li agrairia que tractés a la gent amb el mateix respecte amb el que se’l tracta a vostè”.

Més endavant, la col·laboradora analitzava els papers de la denúncia que els antivacunes han interposat contra el presentador i remarcava que el redactat és propi d’una persona que insulta i utilitza la justícia malament: “L’advocat confon els articles del codi penal en el cos de la denúncia, de fet”. Caldrà veure en què queda el tema, però el periodista no sembla molt afectat per aquest problema judicial.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: borinot a novembre 18, 2021 | 16:06
    borinot novembre 18, 2021 | 16:06
    el mejide aquest, és un borinot, el personatge s'ha cruspit la persona, a dia d'avui és pensa que és el rei del mambo, quan no és més que una molt mala persona, que insulta, falta el respecte, per tenir minuts d'audiència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa