Risto revela un episodi molt tèrbol amb José Luis Moreno: “Sang freda i poca empatia”

El presentador i el productor van coincidir a 'Tú sí que vales', programa en el que Risto va veure la seva cara més fosca

José Luis Moreno és en boca de tots des de la seva detenció aquest dimarts. L’exitós productor i showman era acusat de liderar una xarxa criminal d’estafa i blanqueig de capitals. La Guàrdia Civil feia anys que l’investigava, però no ha estat fins ara que han pogut obtenir les proves necessàries per detenir-lo. Les primeres informacions filtrades asseguren que ha estat un extreballador enfadat qui hauria donat les claus dels tèrbols negocis del ventríloc.

Els programes de televisió de dimarts han començat a omplir-se de diversos testimonis que han reconegut que s’ensumaven que José Luis Moreno tramava alguna cosa no massa legal. Molts d’ells han aparegut en l’estrena de Todo es verdad, el nou programa de Risto Mejide. Ell mateix ha acabat traient a la llum una anècdota sobre José Luis Moreno que no ha deixat indiferent a ningú.

Risto i Moreno van coincidir a Tú sí que vales el 2012, quan ambdós formaven part del jurat. Per primer cop, el presentador ha revelat que va viure una experiència molt desagradable que li hauria mostrat la cara més fosca del seu company. Estaven gravant un dels programes del xou quan un dels acròbates va caure a terra i va començar a sagnar moltíssim: “Del que ara parlaré existeixen imatges gravades però no emeses. El noi va caure a terra i es va gravar, però no es va emetre lògicament perquè va generar-se un gran bassal de sang“.

Risto i José Luis Moreno van coincidir a Tú sí que vales / Telecinco
Una de les imatges promocionals d’aquella temporada de Tú sí que vales / Telecinco

“Merche, que era jurat amb nosaltres, va començar a plorar i jo la vaig consolar. Vam marxar fora de plató i tothom va fer el mateix… Però qui va ser l’única persona que va mantenir-se en el lloc, esperant i dient que per què no seguíem ja? José Luis Moreno. I això és verídic, va passar tal com ho explico. Mai no ho havia explicat abans”, deia Risto. Una anècdota que revelaria la poca empatia i sang freda del productor.

Els testimonis contra José Luis Moreno tot just acaben de començar a aparèixer, però queda clar que en sorgiran més en els pròxims dies.

Comentaris

    M'importa una merda 30/06/2021 12:46 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer la trepa de "famosets" que viuen a la nostra esquena

Nou comentari