El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Risto, sense embuts: “Començo a estar fart dels sermons de Fernando Simón”
  • CA

Risto Mejide sempre s’ha caracteritzat per manifestar les seves opinions sense embuts. No té problema a dir públicament què pensa, encara que no sigui una opinió compartida per la majoria dels teleespectadors. L’últim perjudicat de la seva sinceritat? Fernando Simón, a qui ha criticat a Todo es mentira.

El programa de Cuatro recordava algunes de les declaracions del director del centre de coordinació d’alertes i emergències sanitàries, les que el deixaven en evidència per diverses contradiccions. Davant d’això, Risto ha deixat clara la seva postura: “Jo no sé vosaltres, però jo ja començo a estar fart dels sermons del doctor Simón. Bàsicament perquè a mi que em tractin d’insolidari, que m’insultin… vaja. Però que em diguin idiota i m’ho demostrin cada vegada que em parlen em comença a tocar la moral”.

Unes excuses dels polítics que no fan gràcia a Risto: “Això que en diguin que sempre la culpa és nostra, que a veure com ens portem… Perquè què passaria si el problema no fos com ens hem portat, sinó que les mesures imposades per les autoritats no estan donant els resultats previstos per ells?”.

Risto Mejide també opina sobre la vacunació a Espanya / Cuatro

“Amb les dades de proposta de sanció hom no pot sortir a dir que la gent s’ho ha passat massa bé. Punt. O què m’està dient? Que les forces i cossos de seguretat de l’Estat no han fet la seva feina? Espero que no“, va continuar queixant-se el presentador en antena. Un al·legat molt aplaudit a la xarxa, que agraeix que els presentadors diguin la seva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa