El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ricky Martin i el seu marit anuncien que seran pares del quart fill
  • CA

Ricky Martin ha recollit aquest cap de setmana el Premi Visibilitat de The Human Rights Campaing, l’organització més important de lluita pels drets civils del col·lectiu LGTBI als Estats Units. El cantant és un dels famosos més implicats en aquesta lluita per a la igualtat dels homosexuals, el que ha motivat que el seleccionin com a guanyador. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Human rights, human rights and more human right. SIMPLE! @humanrightscampaign . ?:@paulmorigi

Una publicación compartida de Ricky (@ricky_martin) el

Ha aprofitat el discurs per enviar un missatge d’amor etern al seu marit i als seus fills, els bessons i la petita Lucía: “Jwan, t’estimo. Els meus preciosos Valentino i Matteo, que també sou aquí, us estimo amb tot el meu cor. Sou la meva força i motivació, m’inspireu cada dia per fer el que faig. Sou uns nens increïbles. Sou meravellosos, us estimo. I Lucía, la meva nena, que no està aquí amb nosaltres perquè s’ha quedat a casa amb l’àvia però que també és la llum de la meva vida”.

Un missatge ben tendre que acabava amb un anunci inesperat, es convertiran en pares de nou: “Per cert, estem embarassats! Estem esperant un bebè! M’encanten les famílies grans”. Encara no saben si es tracta d’un nen o una nena, el que revelaran en els pròxims mesos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa