El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofia de Grècia, de viatge en viatge: compres a Atenes, festa a Ginebra i vacances a Mallorca
  • CA

Sofia de Grècia no para. L’emèrita està gaudint com mai des que el seu marit va fugir a Abu Dhabi. De fet, només cal veure que aquest mes de juny ha viatjat a Grècia dues vegades i una altra a Ginebra. D’avió en avió i sempre en companyia de la seva família, que no la deixa sola. La pandèmia va impedir que acudís al seu país natal, per la qual cosa ara vol recuperar el temps perdut.

Els fotògrafs la van enxampar a Atenes a principis de mes en la festa d’aniversari del seu germà, en un concert i recollint brossa del mar. D’allà va tornar a Espanya uns dies, però no s’hi ha estat gaire. De fet, l’han tornat a veure per un centre comercial d’Atenes. Molts cronistes han revelat al llarg del seu regnat que la dona de Joan Carles I és una addicta a les compres. Apassionada dels centres comercials de Londres, era habitual veure-la acompanyada de guardaespatlles carregats de bosses. Com si res no hagués passat i com si la Casa Reial no travessés un moment complicat, la dona segueix gastant-se una fortuna en botigues.

Sofia de Grècia, en un acte mediambiental / Europa Press

I de les compres a Grècia, a un viatge exprés a Ginebra. Sofia hauria anat fins a Suïssa per celebrar l’aniversari de la seva filla Cristina, que resideix allà amb la filla petita. La revista ¡Hola! assegura que mare i filla estan gaudint d’uns dies juntes abans que Sofia torni a agafar l’avió per començar les vacances -oficials- a Mallorca. Allà té previst passar tot el mes d’agost, en aquesta ocasió també sense la companyia del seu marit.

De viatge en viatge, però sense passar per Abu Dhabi. Era un secret a veus que el matrimoni de Joan Carles i Sofia estava més que trencat, però ja no volen ni dissimular. Des que l’emèrit es traslladés al país àrab, la seva dona no l’ha visitat ni tan sols una vegada. Un menyspreu esperat que no sorprèn gens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa