Reaparició sorpresa de la reina Sofia, que fa mutis sobre Joan Carles

Aquest és el primer estiu que la reina Sofia passa lluny de Mallorca. Per aquestes dates sempre es trobava al palau de Marivent, mentre supervisava la tornada a l’activitat de la seva residència estiuenca. Enguany la situació és complicada per la crisi del coronavirus, però especialment pel mal moment que travessa la Corona. No és un bon moment perquè els fotògrafs l’enxampin prenent el sol o banyant-se a la piscina de la seva mansió com si res. 

El rei Joan Carles pren d’un fil, així com tota la Casa Reial. Els escàndols financers de l’emèrit ataquen greument la imatge de la Corona, que ja estava prou malmesa. El rei Felip ha de prendre una decisió sobre el seu pare, de qui demanen el cap amb vehemència. De moment, però, ningú s’ha pronunciat al respecte.

Fa temps que es diu que la reina Sofia i Joan Carles fan vides completament separades, però de cara a la galeria són un matrimoni. És per això que sobtava que l’emèrita s’amagués entre els murs de Palau, ja que feia mesos que no sabíem res d’ella. Precisament avui s’han fet públiques unes fotografies d’ella durant una reunió amb el consell de la seva fundació, el que suposa la reaparició pública de la mare de Felip VI.

La reina Sofia, en una reunió de la fundació   Casa Reial

 Casa Reial

La reina Sofia, en una reunió amb el comitè executiu de la fundació   Casa Reial

 Casa Reial

Visiblement més prima, vestida de manera informal i sense treure’s la mascareta en cap moment, l’hem pogut veure posant-se al dia sobre les novetats de la fundació. Ajudaran als bancs d’aliments espanyols amb uns equips de refrigeració nous, després d’haver repartit milers de litres de llet. Una solidaritat que ajuda la seva imatge, sí, però que fa que sobti encara més que no aparegués en el funeral per les víctimes de la Covid-19 ni a l’acte d’homenatge d’aquest matí. Volen demostrar, així, que ella també queda fora de l’equació? Que si el rei Joan Carles no apareix, ella tampoc? Caldrà esperar per veure si aquest veto continua ferm o si simplement volen evitar un possible contagi de l’emèrita. 

Nou comentari