El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Sofia, amb mascareta i bona cara per fer callar els rumors
  • CA

Els rumors han sacsejat els murs de La Zarzuela durant aquests tres mesos de confinament. La reina Sofia ha estat completament desapareguda, el que sobtava el sector monàrquic. Com és que ella, que sempre ha estat molt solidària i atenta amb els més desfavorits, ni tan sols es gravava en vídeo donant les gràcies als sanitaris? Les especulacions atacaven directament la seva salut. S’havia contagiat i ho havien intentat ocultar?

Sembla que res més lluny de la realitat. Aquest matí l’emèrita ha reaparegut i ha fet callar els rumors. Amb mascareta, somriure i bona cara, s’ha reunit amb el patronat de la fundació que presideix. Els ha congregat a Palau, on han aprovat els comptes de l’any passat i han parlat dels projectes d’enguany. 

Han mantingut la distància de seguretat i tots anaven amb la mascareta posada. El tema estrella ha estat el coronavirus, ja que el pla d’acció d’enguany de la fundació té com objectiu pal·liar la situació d’emergència. De moment incrementaran l’ajuda als bancs d’aliments i prendran mesures per atendre la gent gran. 

La reina Sofía reapareix en una reunió amb la seva fundació / Europa Press

Fundación Reina Sofía

Aquesta reunió suposa la tornada de la reina Sofia a l’agenda oficial, completament abandonada des que es confinés a La Zarzuela. Caldrà veure si a partir d’ara comença a presidir més actes o si es tracta d’un fet aïllat, tenint en compte que forma part del col·lectiu de risc per la seva edat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa