El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Sofia es protegeix amb un munt d’amulets contra el mal d’ull
  • CA

La reina Sofia ha tingut una setmana molt intensa, ja que ha representat la Corona en un parell d’actes oficials. Des que el rei Joan Carles es va retirar de la vida pública, que tot el pes recau en l’emèrita. S’ha mostrat encantada, per això, amb uns conjunts estilístics molt aplaudits. Han cridat molt l’atenció els complements que ha lluït, un munt de polseres, collars i anells. 

La reina Sofia, en un entrega de premis Europa Press

La reina Sofia, en un entrega de premis / Europa Press

Pel que fa als anells, destaca que hagi recuperat l’anell de compromís que li va regalar el rei Joan Carles. Però totes les mirades se les han endut un parell de polseres molt curioses. I és que la Reina s’ha posat un parell d’amulets contra el mal d’ull. Són les famoses polseres de l’ull turc, un amulet de la cultura mediterrània molt comú a Grècia, país natal de l’emèrita.

Antigues creences afirmaven que aquest amulet -amb el símbol d’un ull- protegia aquell que el duia de mals d’ulls i males vibracions. Amb un origen molt antic, es diu que el van començar a fer servir al sud de Turquia fa 50.000 anys.

La reina Sofia, amb un munt de polseres Casa Reial

La reina Sofia, amb un munt de polseres / Casa Reial

Sembla que la reina Sofia confia en el seu ‘poder’, ja que l’hem vist lluint aquests talismans. Queda clar que vol anar ben protegida, ja que li hem vist a ambdues mans i també en els collars. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa