Atac d’un antic treballador de La Zarzuela: “És una família desestructurada”

Javier Ayuso va ser cap de comunicació de la Casa Reial des del 2012 fins al 2014, un parell d’anys que li han permès conèixer alguns dels secrets més íntims de la família. Ha estat en silenci fins ara, però ‘XRey’ ha aconseguit el seu testimoni en un podcast molt sucós. 

No és notícia que els reis Joan Carles i Sofia no tenen un matrimoni convencional. Les banyes de l’emèrita són conegudes per tothom, així com la llarga llista d’amants del seu marit. Doncs bé, l’extreballador de La Zarzuela confessa que portes endins el panorama és encara pitjor: “És una família desestructurada. Ells van decidir, crec que per responsabilitat, que no podien divorciar-se i que havien de seguir convivint. El temps que vaig estar allà, els dos feien vides completament separades. El marit i la dona no es veuen. Feien veure que sí de cara a la galeria perquè són professionals”.

El rei Joan Carles, acompanyat de la reina Sofia

El rei Joan Carles, acompanyat de la reina Sofia / Europa Press

Va treballar amb ells l’any de la famosa jornada de caça de Joan Carles I a Botswana, quan una foto amb un elefant va fer la volta al món: “Què és el que passava? Que va anar a caçar elefants la setmana en la qual Espanya estava a punt de ser intervinguda per la Unió Europea i hi havia una crisi econòmica sense precedents, amb un atur del 25%. Tu no pots dir la setmana anterior en un esdeveniment que no pot dormir perquè pensa en els joves que no tenen feina i la setmana següent l’enxampen de vacances mentre matava un elefant acompanyat de la seva amant”.

“Després de l’accident, Joan Carles va assumir que havia de dir alguna cosa i vam fer diversos esborranys. Ell va dir que havia de ser una cosa curta. I va ser quan vam fer aquelles deu paraules: “Ho sento molt, m’he equivocat i no tornarà a passar”. Li vam preguntar si ho volia assajar, però la veritat és que ho va fer molt bé perquè a més a més va deixar una caiguda d’ulls. Crec que va ser un encert perquè era l’única cosa que podia fer. Ens van criticar molt, per això…”, explica. 

El rei Joan Carles caça elefants   Europa Press

El rei Joan Carles caça elefants / Europa Press

Un home amb molta informació que de ben segur que calla encara més. 

Nou comentari