Joan Carles i Sofia tornen a passar la nit separats

Els reis emèrits han reaparegut junts aquesta setmana, en el funeral d’un empresari important amb qui han mantingut llaços molt estrets. Joan Carles i Sofia pràcticament no es deixen veure junts, el que torna a fer pensar en una separació de facto. Aquest dimarts han tornat a evidenciar que cadascú té la seva agenda privada.

Per què? La reina apareixia en un concert benèfic que tenia per objectiu recaptar diners per investigar l’ELA. Allà s’ha trobat amb Ainhoa Arteta, una de les sopranos que ha actuat amb l’orquestra d’Extremadura. 

La reina Sofia, amb Ainhoa Arteta   Casa Reial

La reina Sofia, amb Ainhoa Arteta / Casa Reial

La reina Sofia   Casa Reial

 Casa Reial

La reina Sofia apareixia amb un conjunt de jaqueta i faldilla  amb una novetat: el vellut. La Sofia més moderna amb un conjunt gris fosc amb brillantor, dues peces de ras en un daurat pàl·lid a joc amb un original fermall de pompons en tons terra. I les sabates? En daurat amb punta i talons en negre, a joc amb la bossa. Detalls metal·litzats que aportaven un toc modern a una aposta clàssica molt del seu estil.

La reina Sofia, de concert   Europa Press

Europa Press

Mentrestant, el rei Joan Carles gaudia d’un partit de futbol en el camp de l’Atlético de Madrid. Diversos testimonis l’han captat animat, parlant visiblement content. Un matrimoni amb aficions diferents que torna a passar una nit separats. 

 

Nou comentari