Gest romàntic de la reina Sofia a Joan Carles, que l’ignora al futbol

La setmana ha estat molt intensa per als reis emèrits. Mentre el rei Joan Carles ha assistit a dos partits de futbol i ha gaudit d’un bon dinar amb Nicolas Sarkozy, la reina Sofia ha presidit un parell d’actes oficials. Dimarts la vam veure entregant els premis Íñigo Álvarez a Toledo i dimecres tornava a representar la Corona en presidir l’acte d’entrega dels premis iberoamericans de mecenatge.

Molt ben vestida, en ambdós actes ha lluït les seves millors gales. Ara bé, els complements han estat el que més ha cridat l’atenció. Resulta curiós que hagi aparegut amb tants collars i polseres, a més a més de diversos anells.

La reina Sofia, a l'entrega de premis iberoamericans   Europa Press

La reina Sofia, a l’entrega de premis iberoamericans / Europa Press

La reina Sofia, en un entrega de premis   Europa Press

La reina Sofia, en un entrega de premis / Europa Press

Un desplegament de joies entre les quals destaca una en concret: l’anell de compromís que li va regalar el rei Joan Carles. La reina ha recuperat el seu anell d’or i robins rodons, la joia amb la qual es comprometia amb Joan Carles. És mítica la història del compromís, amb la surrealista imatge de Joan Carles llançant-li a l’aire la capsa amb l’anell: “Sofi, agafa’l“.

La reina Sofia llueix l'anell de promesa a una revista francesa

La reina Sofia llueix l’anell de promesa a una revista francesa / Point de vue

La reina el va deixar de portar durant un temps, però el va rescatar per la missa de Pasqua de l’any passat a Mallorca. Ara l’ha tornat a dur, el que s’interpreta com un gest romàntic cap a l’emèrit… encara que no se’ls vegi junts des de fa un temps. 

Nou comentari