El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Eyre: “A Joan Carles no li faltarà de res, però ara és un home trencat”
  • CA

Després de l’anunci del rei Joan Carles, molts esperaven la reacció de Pilar Eyre. La cronista reial ha estat lligada a ell professionalment parlant durant tots aquests anys, tot fent-lo protagonista dels seus articles més cèlebres. En una primera entrevista a ‘Sálvame‘, la catalana reconeixia que se sentia “colpida” però que aquesta era l’única sortida que tenia la Casa Reial: “Ell mateix s’està apartant i reconeixent que ho ha fet malament i que no té dret a fer servir el patrimoni”. El que més li sorprèn? Que el comunicat no faci referència a la reina Sofia, ja que no s’especifica què passarà ara amb ella. 

Pilar Eyre opina sobre la marxa del rei Joan Carles a ‘Sálvame’ / Telecinco

Aquest matí ha parlat a ‘Catalunya Ràdio‘, on ha deixat clar que està convençuda que al rei Joan Carles “no li faltarà de res” i que viurà amb “totes les condicions de seguretat com a excap d’Estat”. Afirma que viurà amb amics molt rics que estaran “encantats de rebre’l”, unes vacances més que un exili: “Joan Carles pot tornar a Espanya quan vulgui”.

Pilar Eyre, en connexió amb ‘Espejo Público’ / Antena 3

No serà fàcil per a l’emèrit, però. Pilar Eyre coneix al monarca i assegura que Joan Carles patirà per la nostàlgia d’Espanya: “Ara mateix és un home trencat”. La decisió ha estat forçada, per això, tal com explicava després a ‘Rac1‘: “Se l’ha persuadit per prendre aquesta decisió. El rei pensa que no ha fet res dolent i que no ha comès cap delicte. Però s’adona de l’impacte que cada dia surtin notícies de les seves irregularitats”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa