Destapen una nova amant de Joan Carles: una dominicana amb qui vol viure

Aquestes últimes setmanes s’han publicat informacions contradictòries sobre els plans de futur del rei Joan Carles. Que la Fiscalia hagi anunciat que l’investigarà per les comissions de l’AVE a La Meca espanta els més monàrquics, ja que és probable que acabin sortint a la llum encara més negocis tèrbols de l’emèrit. Davant d’això, alguns diaris afirmen que s’estaria plantejant exiliar-se. El destí? Segurament la República Dominicana, on té un grup d’amics prou nombrós. Quan pràcticament ja es donava per fer, altres revistes van començar a negar aquesta informació. Fonts amb titulars oposats que fan difícil saber què és el que planeja Joan Carles I.

L’última hora la dona ‘Diario 16‘, que dona per fet que l’emèrit té tot preparat per marxar com més aviat millor. De fet, arriben a assegurar que ja hauria marxat de no ser per les complicacions de la crisi del coronavirus: “Els germans Fanjul faran d’amfitrions al rei Joan Carles en el seu exili de luxe a la República Dominicana. Viuria a l’exclusiva zona de La Romana, on ja se li està preparant la casa i fins i tot l’operatiu de seguretat. Allà és on es troben les mansions i vil·les més exclusives del país on es donen cita les grans fortunes de diferents països d’Europa, Amèrica Llatina i els Estats Units”.

El rei Joan Carles, en una reunió al museu naval   Europa Press

 Europa Press

Afirmen que Joan Carles estarà envoltat d’un grup d’amics molt nombrós: “L’acompanyaran grans amics que formaran el seu gabinet privat entre els quals es podria trobar Felipe González, Jesús Banderas i totes les grans famílies dominicanes amb qui hagi pogut tenir una relació o negoci”. 

La informació més nova i cridanera? Que allà l’espera la seva nova Corinna: “Una dona dominicana, no de raça negra, i que en l’actualitat podria estar vivint als Estats Units. A aquesta dona se li ha ofert, fins i tot, que visqui amb l’emèrit a La Romana”. Una nova amant que s’afegiria a la llarga llista que acumula l’emèrit, que s’hauria decantat per aquesta misteriosa dona per viure l’exili al Carib. 

Nou comentari