Curiós reportatge a Mèxic sobre el rei Felip: “És el més amorós d’Europa”

La premsa del cor mexicana té una estranya fixació amb la família reial. Les revistes acostumen a parlar molt de l’estil de la reina Letícia, però també analitzen la seva faceta com a mare. Avui ha estat el torn, però, del rei Felip. Ell protagonitza la portada de ‘Vanidades’, que fa un reportatge sobre la faceta més íntima dels monarques europeus que són pares. A la portada apareix Felip amb les seves filles, en una fotografia informal.  

“El rei de la casa. Felip VI d’Espanya, el pare més amorós de la corona“. 

El rei Felip i les nenes, en una revista mexicana

El rei Felip i les nenes, en una revista mexicana

La revista insisteix en la gran diferència que hi ha entre la relació del rei Felip amb el seu pare, el rei Joan Carles, amb la que té amb les seves filles Elionor i Sofia. El periodista considera que evidencien clarament que tenen “bona comunicació” entre ells. Per què ho diu? Es basa en les fotografies i vídeos que publica la Casa Reial: “Es revela en els gestos, els somriures i les abraçades constants en públic”.

Deixen caure que el Rei tindria predilecció per la filla gran, per Elionor: “Sembla que és la seva consentida. La relació entre ells s’ha intensificat perquè Elionor comença a realitzar els seus deures com a futura reina. Per exemple a l’entrega dels premis Princesa d’Astúries, la petita buscava la mirada del seu pare i aquest l’ajudava a acomodar els micròfons a l’hora del discurs”. 

El rei Felip, pendent d'Elionor   Europa Press

El rei Felip, pendent d’Elionor / Europa Press

El rei Felip, pendent de les nenes   Europa Press

Europa Press

Reiteren que consideren que és un pare atent i tendre amb les filles, en un reportatge en el qual també recorden la mala relació que manté amb el seu propi pare al mateix temps. 

 

Nou comentari