Surt a la llum l’estranya relació entre el rei Felip i Leticia Sabater

Leticia Sabater ha tret a la llum una anècdota surrealista en una conversa amb els companys de ‘La casa fuerte’. La cantant revelava que quan es va anunciar el compromís del rei Felip amb Letícia, molta gent va pensar-se que es referien a ella. La van confondre, el que avui pot semblar inversemblant però que té més sentit del que sembla.

Ha estat Alessandro Lequio qui ha explicat per què alguns podrien pensar que és veritat. I és que hi ha una connexió entre Leticia Sabater i el grup d’amics més íntim del rei Felip. 

A ella l’hem sentit moltes vegades dedicant floretes a Felip VI: “És guapo, encantador, tendre, meravellós… una persona molt propera”, deia. Però el coneix personalment? Segons el col·laborador de ‘El programa de Ana Rosa’ sí que han coincidit, i bastant.

Alessandro Lequio parla de la relació de Leticia Sabater amb els amics del rei Felip   Telecinco

Alessandro Lequio parla de la relació de Leticia Sabater amb els amics del rei Felip / Telecinco

“Felip i Leticia Sabater són de la mateixa generació i han coincidit en alguna ocasió. Especialment en una època en la qual Sabater era molt coneguda. Jo sé que ella va tenir una aventura amb un amic del cercle del Rei, qui em va dir que Leticia Sabater al llit és increïble, que és una autèntica força de la naturalesa”, explicava entre riures.

Després era Paloma Barrientos qui reconeixia que ella es va creure que podria ser Leticia Sabater: “Vam ser molts els que vam pensar que Letícia podria ser la Sabater. Coses més estranyes han passat a la Casa Reial”. 

Nou comentari