El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Felip i la infanta Elena, caçats en una forta discussió

El rei Felip i la infanta Elena haurien mantingut una discussió molt forta per telèfon, el que ara s’ha filtrat a la premsa. El problema? L’actitud de la filla d’Elena, Victoria Federica, que s’ha fet assídua a les discoteques madrilenyes. La jove Marichalar està sortint amb un reconegut DJ, el que fa que surti encara més de festa que abans. 

Aquestes últimes setmanes s’ha dit que la Infanta no està d’acord amb la relació amorosa de la seva filla perquè considera el jove com una mala influència per a ella. Un mal rotllo que ara li hauria provocat un altre maldecap, en haver-se barallat amb el seu germà per aquest tema.

La infanta Elena  Europa Press

La infanta Elena / Europa Press

Cotilleo‘ explica que fa uns dies Felip i Elena van mantenir una forta discussió telefònica, tal com treu a la llum un amic íntim de la Infanta. A ulls de la Casa Reial, Victoria Federica estaria creuant tots els límits; especialment des que es publiquessin unes fotografies seves bevent un cubata i fumant cachimba. Felip hauria trucat la germana per demanar-li que tallés les ales a la filla i aquest requeriment no hauria fet gràcia a Elena, que li hauria dit “en una conversa molt pujada de to” que no li havia agradat que es fiqués en la vida de la seva filla. 

Jorge Bárcenas i Victoria Federica  Instagram

Victoria Federica, amb el seu xicot / Instagram

La infanta seria la primera crítica amb l’actitud de la filla, però no voldria que La Zarzuela vulgui ficar el nas en aquest tema. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa