El jutge manté oberta la investigació de la mort del marit de Raquel Sánchez Silva

Es considera que hi ha omissions importants en l'informe de la tercera autòpsia que se li va realitzar

La família de Mario Biondo torna a guanyar un assalt més. Només una setmana després que Raquel Sánchez Silva denunciés els seus exsogres per iniciar una campanya d’assetjament contra ella, ara la Fiscalia del tribunal d’apel·lació de Palermo ha decidit mantenir el cas obert a Itàlia. Recordem que el marit de la presentadora, el càmera italià Mario Biondo, va ser trobat mort en una habitació d’hotel fa ara set anys. Ella manté des de llavors que es va tractar d’un suïcidi, però els pares de Mario consideren que hi ha proves suficients per demostrar que va ser un assassinat. S’han fet tres autòpsies, però encara no hi ha res clar.  

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo    Europa Press

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo / Europa Press

El passat 2 d’octubre van presentar nova documentació, uns papers que haurien convençut el jutge per assenyalar que hi ha importants “anomalies” en les mostres que es van fer servir en la tercera autòpsia. Així ho explica en exclusiva La Vanguardia: “Mantenen obert el cas per homicidi gràcies a un examen més complet dels dos ordinadors de Mario i a les omissions presents en l’autòpsia. El jutge considera que no té fiabilitat l’informe que va fer el metge espanyol perquè conté evidents omissions i una falsedat certa i objecte pel que fa a l’obertura cranial”.

Per tot això, a més a més després de les proves presentades per dos criminòlegs, prolongaran sis mesos més la investigació. També queda perjudicada la Raquel Sánchez Silva, tenint en compte que han comprovat que va oferir dos testimonis contradictoris pel que fa al manipulació dels ordinadors del seu marit. El cas sembla encara lluny de tancar-se, el que no són bones notícies per a la presentadora. 

Nou comentari