Crítiques a Raquel Bollo per anar al tren sense mascareta

Raquel Bollo encadena una polèmica rere una altra. La col·laboradora de Viva la vida i concursant de Secret Story ha estat notícia recentment per un parell de controvèrsies que demostren que no es preocupa gaire per la situació epidemiològica. Si fa unes setmanes la veien organitzar una festa amb un munt de gent, ara l’han vist al tren sense mascareta quan és obligatòria en el transport públic.

Ha estat una altra viatgera del tren qui ha enviat a la premsa rosa la foto que demostra el seu incompliment de les normes. Adormida en un vagó ple de gent i sense mascareta ni tan sols a la zona del coll per dissimular. Des de Sálvame han parlat amb la dona que ha filtrat la notícia. Parlem d’una infermera que l’ha deixat en evidència: “Ella estava en el seient de darrere meu i veig que anava sense mascareta, com en la foto que he enviat. Tot el trajecte va anar així, com si la pandèmia no anés amb ella… I això que estem pitjor que mai”.

Dona la casualitat que aquesta dona és infermera, el que fa que entengui del que parla: “Treballo en una planta amb Covid i em sembla increïble que avui dia hi hagi gent que no sàpiga respectar els altres. Tu fes el que vulguis amb la teva vida, però si us plau…”. A més a més, assegura que va parlar amb una hostessa per denunciar que hi hagués gent sense mascareta a dins del tren. Per megafonia van recordar que era obligatori dur-la tapant nas i boca durant tot el viatge i, a més a més, van cridar-li l’atenció. Va ser llavors quan ella se l’hauria posat, encara que no va durar gaire: “Va col·locar-se la mascareta quan van cridar-li l’atenció, però quan vaig tornar a mirar vaig veure que la tenia baixada a la barbeta”.

“Jo que he anat amb compte, que m’he fet una PCR… I ella en tren mentre fa el que li dona la gana. Doncs filla, no em sembla bé. Que li doni una mica de vergonya i que s’adoni que el que fa molesta a la gent. Que tingui una mica de vergonya“, etziba. Una crítica que s’ha repetit a la xarxa, on l’han acusat de saltar-se les normes i de creure’s per sobre del bé i del mal per treballar a televisió.

Comentaris

    Josep Pagès i Canaleta el Avi Culer de Cardedeu Desembre 28, 2021 | 19:05
    Ja es hora es critiqui als Famosos SIGUI QUI SIGUI , cuan no fan lo que tenen que fer LA MAJORIA DE LA GENT SI O SI . Cal perseguir a famosos siguin de la Tele teatre musica o deporte Futbol .. ¿ PER QUE JA TAN CONTAGIS ENTRE ELS DEPORTISTES ? No sera que ban de Festes sense Mascareta sense cap mesura ANTICOVID .. pER QUÈ LES policias no vejilen mes qUE LA gENT ES POSI LA MASCARETA . Aqui fallan molt les policias tambe .
    Anònim Desembre 28, 2021 | 21:30
    Amnistia Internacional reclama canvis a Espanya arran de la sentència de Valtònyc L'organització veu com una "gran notícia per la llibertat d'expressió" la decisió belga sobre el raper https://www.elnacional.cat/ca/politica/amnistia-internacional-reclama-canvis-espanya-arran-sentencia-valtonyc_687941_102.html

Nou comentari