El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Blanca Romero abandona l’obra de Rafael Amargo després de la seva detenció
  • CA

La detenció de Rafael Amargo l’ha envoltat de molta polèmica, encara que ell considera que pot arribar a ser positiu. La notícia omplia els mitjans poques hores abans de l’estrena de la seva nova obra de teatre, un timing “perfecte” segons el ballarí: “Si arribo a fer una campanya de màrqueting, no em surt tan bé”. Ara bé, com es podia preveure, que l’acusin de tràfic de drogues i pertinença a un grup criminal ha tingut conseqüències negatives.

Aquest matí, per exemple, ha saltat a la premsa la inesperada decisió de Blanca Romero d’abandonar l’obra de teatre de Rafael Amargo. L’actriu, coneguda pel seu paper a Física o Química, ha decidit no prosseguir en l’espectacle segons informa Semana en exclusiva. 

Va començar a sospitar-se davant la seva abscència en la roda de premsa posterior a la detenció d’Amargo. Ara bé, el ballarí ho va justificar dient que no havia pogut acudir perquè es trobava a Astúries “estudiant el guió”. 

 

 

Sembla, però, que en la seva absència s’amagava la decisió d’abandonar la que hauria estat la seva primera obra de teatre. Encara es desconeixen els motius concrets que l’han portat a fer marxa enrere, per això, ja que ella no s’ha pronunciat al respecte. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa