El príncep Guillem fa broma amb el coronavirus i encén la polèmica

La visita dels ducs de Crambridge a Irlanda està donant molt de què parlar, però no tot és positiu. L’última controvèrsia ha estat el desafortunat acudit que el príncep Guillem ha fet sobre el coronavirus en la seva visita del passat dimarts a la fàbrica de Guinness a la ciutat de Dublín. En una conversa amb el primer responedor, Joe Mooney, el duc de Cambridge va fer broma: “Aposto que tots diuen: ‘Tinc coronavirus, m’estic morint’, i vostè diu: ‘No, només tinc tos'”. Una frase que arriba en plena ona de preocupació perquè el virus es converteix en pandèmia mundial.

Per a ell, les reaccions davant el coronavirus estan sent “dramàtiques” i es pregunta si els mitjans de comunicació estan ajudant al fet que així sigui. Encara que, sens dubte, el príncep només intentava fer una gràcia en un ambient relaxat, però aquesta no ha arribat en el millor moment ja que actualment s’han registrat més de 96.000 casos de coronavirus en més de 100 països i almenys 3.085 persones han mort per la infecció.

Les reaccions a les declaracions del duc de Cambridge no s’han fet esperar. La major part de la gent ha esclatat en crítiques cap a les seves paraules en considerar-les poc empàtiques i fetes des d’una posició de privilegi. No obstant això, hi ha qui defensa que els límits de l’humor no estan escrits i que riure sempre va bé.

En qualsevol cas, el príncep Guillem, de manera encertada o no, sol recórrer a la ironia i als acudits en les situacions menys esperades, i no només riu dels altres, també ho fa d’ell mateix, com per exemple quan va dir que esperava que el seu fill, el príncep George, naixés amb més pèl que ell.

Nou comentari