El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primeres imatges de l’interior de la casa de Joan Carles I a Abu Dhabi
  • CA

Ja se sap com és la casa on viu Joan Carles de Borbó a Abu Dhabi. Ha estat el programa de Telecinco ‘Viva la vida’ qui ha aconseguit les imatges que mostren com és l’interior del domicili del rei emèrit espanyol. Joan Carles es troba a l’illa de Nurai, una petita extensió de terra de tot just un quilòmetre quadrat a Abu Dhabi, que estava deserta fins fa uns anys.

A Nurai únicament existeix un luxós complex hoteler i 11 viles d’extrem luxe ocultes darrrera de la vegetació. En una d’elles és on resideix Joan Carles I. L’espectacular casa en la que viu l’emèrit està valorada en més d’11 milions d’euros i compta amb 1.050 metres quadrats construïts i 4.150 de parcel·la. En el seu interior hi ha amplis salons orientats al mar, amb billar, futbolí i sala de cinema.

La casa on viu Joan Carles I | Viva la Viva

Dividida en dues plantes, la casa té sis dormitoris, tots ells amb llit de matrimoni i amb vista al mar. L’habitació principal, de grans dimensions, compta a més amb un gran saló i una terrassa des d’on s’accedeix directament a la platja privada de la vila.

La casa té set banys amb banyeres de disseny, vistes al mar i amb tots els detalls cuidats fins a l’extrem. Compta a més amb extenses zones verdes per on els resident es poden moure amb cotxes de golf, a més d’una gran piscina infinita que sembla unir-se amb l’aigua de l’exclusiva platja de Nurai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa