Així han estat les primeres hores de Paz Padilla després de la mort del seu marit

Paz Padilla ha patit el que sens dubte és el cop més dur de la seva vida. El seu marit, Antonio Juan Vidal, moria d’un tumor cerebral la matinada del diumenge després de lluitar en silenci contra el càncer durant l’últim any. La presentadora, que està devastada després de la mort del seu gran amor, està comptant amb el suport dels seus familiars i amics més pròxims després d’aquesta terrible pèrdua.

Com no podia ser de cap altra forma, la protagonista de “La que se avecina” ha triat el tanatori del Cadis natal de tots dos per donar l’últim adéu a Antonio. Encara que ella no s’ha deixat veure, al tanatori no han deixat d’entrar familiars i amics de Paz durant tota la jornada de diumenge. 

Anna Ferrer, filla de la humorista, arribava al tanatori Virgen del Rosario visiblement abatuda per la pèrdua d’Antonio, amb el qual tenia una magnífica relació. Amb grans ulleres de sol i acompanyada per alguns amics que no la van deixar sola en cap moment, la influencer arribava a la capella ardent intentant passar desapercebuda.

Aquest dilluns s’espera la presència de nombrosos rostres coneguts en l’últim adéu a Antonio, ja que Paz Padilla, amb una extensa trajectòria professional -com a presentadora, jurat de talents, actriu i humorista- és molt estimada per tots aquells amb els quals ha treballat en alguna ocasió. 

Nou comentari