El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les millors vestides dels premis Emmy, amb dissenys sorprenents
  • CA

Els premis Emmy s’han convertit en el guardó més prestigiós que pot aconseguir una sèrie de televisió. Aquest diumenge s’ha celebrat la gala d’enguany, la que ha coronat The Crown i Gambito de Dama com deien les apostes. Una de les grans protagonistes de la nit ha estat Olivia Colman, guardonada com millor actriu de drama pel seu paper de reina d’Anglaterra. Tots els flaixos es fixaven en ella des del principi, el que ella agraïa amb un somriure d’orella a orella. Les revistes de moda han aplaudit la seva interpretació, però també han volgut analitzar com anava vestida per a una ocasió tan important… I no ha encertat gaire, en aquest terreny. L’actriu ha optat per un vestit bicolor de Roksana, en blau marí brillant i coll de color taronja.

Olivia Colman, de The Crown, als premis Emmy / Europa Press

L’altra gran protagonista de la nit era Anya Taylor-Joy, la protagonista de Gambito de dama. En el seu cas, tots els mitjans especialitzats l’escullen com la millor vestida de la catifa vermella. El groc és el seu color i ho sap, el que demostra que hagi optat per un Dior llampant de cua llarga i cos entallat.

Anya Taylor-Joy, protagonista de Gambito de dama, a la catifa vermella dels Emmy / Europa Press

Ara bé, en elegància ha estat superada per Catherine Z-Jones. L’actriu arribava acompanyada del seu marit a una cita en la que han tornat a ser els més sofisticats. Ella, impressionant com sempre, ensenyava cama amb un vestit drapejat de Christian Ottaviano en color granat i de cua llarga. Totes les mirades es desviaven al coll, però, el que vestia amb un collar de diamants XXL.

Michael Douglas i Caherine Z-Jones / Europa Press

L’actriu Kate Winslet ha donat la sorpresa en ser proclamada la guanyadora de l’Emmy a millor actriu principal pel seu paper a Mare of Easttown. Pel que fa al vestit, però, no ha volgut cridar gaire l’atenció i ha optat per un disseny negre clàssic d’Armani sense gaires floritures. De tall imperio, escot en V i mànigues semitransparents.

Kate Winslet, als premis Emmy / Europa Press

L’actriu que més ha fet parlar pel seu look ha estat Emma Corrin. L’actriu que interpreta a Diana de Gal·les a The Crown ha sorprès amb un conjunt molt estrany. Miu Miu signa un vestit llarg fins als peus, amb els guanys i el barret a joc. No s’entenen gaire les ungles llargues que duia, les que l’han fet protagonista dels mems més divertits de la gala.

Emma Corrin, cridaners als premis Emmy / Europa Press

Tampoc no ha agradat l’elecció de Gillian Anderson, millor actriu secundària de drama per la sèrie de Netflix sobre la monarquia anglesa. En el seu cas, s’ha deixat captivar per un look de Chloe en blanc, de tall cut-out i llàgrimes penjant del top. Qui interpretés la primera ministra del Regne Unit ha sorprès amb un conjunt que, clarament, no haguéssim vist a Thatcher.

L’actriu Gillian Anderson, guanyadora d’un premi Emmy / Europa Press

Finalment cal destacar l’elecció estilística de Sarah Paulson, que ha optat per un Carolina Herrera en vermell molt cridaner. Les mànigues abullonades acaparaven totes les mirades, així com el volum del cos del vestit i el pronunciat escot. Un conjunt ample i acolorit que feien que no passés desapercebuda.

Sarah Paulson, als Emmy / Europa Press

Una nit plena de vestits elegants i estrambòtics alhora, que ha premiat algunes de les actrius més prestigioses d’aquest últim any. Queda clar el triomf de Netflix, que un cop més aconsegueix les estatuetes més desitjades per totes les plataformes. Enguany són ells els triomfadors, ara caldrà veure què passa la següent temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa