El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Piqué aplaudeix la generositat dels catalans i el titllen d’hipòcrita: “I Shakira roba a Hisenda”
  • CA

La Marató de TV3 d’aquest diumenge es presentava com una de les edicions més potents dels últims anys. Centrada en el càncer, la cadena pública ha ofert un espectacle molt emotiu durant 15 hores de directe que ha captivat els teleespectadors catalans. El resultat? De rècord: 10.715.430 €

 

Testimonis impactants, vídeos didàctics, entreteniment, actuacions en directe… La gala va tenir de tot, però el més important va tornar a ser veure el marcador de les donacions augmentant i augmentant. Moltíssimes cares conegudes van voler col·laborar-hi, però també n’hi ha hagut d’altres que han volgut comentar-ho posteriorment. Un d’ells ha estat Gerard Piqué, el defensa blaugrana, que ha volgut aplaudir la generositat dels catalans tot esclatant contra el tòpic de garrepes: “Més de nou milions. Històric. Perquè després parlin…”. 

 

 

Ja és costum que el futbolista respongui durament les crítiques que reben els catalans, amb la qual cosa no ha sorprès que aprofités l’ocasió per treure pit. Ara bé, molts seguidors han contestat enfadats a aquesta provocació. Per què? Perquè no obliden que només fa un parell de dies que la Fiscalia va decidir acusar Shakira de cometre sis delictes de frau fiscal.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tartufo bianco. @shakira

Una publicación compartida de Gerard Piqué (@3gerardpique) el

 

“Històric és el frau fiscal de la teva dona i la corrupció de Convergència. Sense aquests robatoris no farien falta maratons”, “Alguna cosa haurà aportat Shakira del que ha defraudat a Hisenda, no? Espanya ens roba!” o “No són nou milions, són els 14 que ha defraudat la teva dona. Perquè després parlin” són només algunes de les crítiques que ha rebut. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa