El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Rubio se supera amb un ‘look’ molt estrambòtic i la xarxa la deixa verda
  • CA

L’estil de Pilar Rubio és molt peculiar. La presentadora de televisió acostuma a escollir vestits d’allò més estrafolaris, normalment amb uns patrons que l’ajuden a lluir la seva esplèndida figura. No forma part del grup de famoses que s’uneixen a seguir les tendències de moda al mil·límetre, sinó que més aviat intenta ser fidel a la seva pròpia manera de vestir.

 

Estil rock, amb minifaldilles i samarretes de grups de música; però també vestits de gala d’allò més sensuals amb estampat brillant. L’animal print l’apassiona, així com els abrics de pèl i les jaquetes de cuir. Barrets, ulleres de sol i botes estranyes: tot té cabuda dins de l’armari de la col·laboradora.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 

Molts seguidors aplaudeixen que segueix el seu propi criteri, ara bé, també són molts els que la deixen verda dia sí dia també. L’acostumen a titllar de choni, especialment quan publica fotografies amb vestits molt curts i ajustats de colors llampants. Si durant l’últim embaràs va causar un gran revolt per posar-se un vestit massa ajustat, ara torna a acaparar titulars.

 

Què ha passat? El problema ha vingut amb l’últim post que ha escrit al seu blog. I és que la imatge que fa servir per il·lustrar-la deixa clar que segueix fent combinacions impossibles. La temperatura ha baixat molt i sembla que el fred ha vingut per quedar-se. Quina millor manera de fer-li front que apostar per un abric maxi? La idea és bona, però que n’hagi escollit un de pèl de color groc fluor no ajuda a que agradi a tothom… A més a més, no ha encertat amb els complements. Hem de tenir en compte que duia un vestit curt i ajustat amb un estampat ben curiós, típic d’un pilot. Per què, llavors, opta per una bossa platejada i uns botins baixos?

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NUEVO POST EN EL BLOG  ¡Vaya desplome de temperaturas!  El frío parece haber llegado para quedarse y el abrigo es ya un básico para estos días. Por eso, hoy quiero hablaros sobre algunas de las tendencias que más me gustan para este invierno: el neón y el estampado de carreras. ¿Os atrevéis con estas tendencias? Os explico todos los detalles en mi nuevo postWWW.PILARRUBIO.COM  @adrianmadrid__  @raquelcostastylist #neon #trend #style . NEW POST IN THE BLOG  What a drop in temperatures!  The cold seems to have come to stay and the coat is already a basic for these days. So, today I want to talk about some of the trends that I like most this winter: the neon and the racing print. Do you dare with these trends? I explain all the details in my new postWWW.PILARRUBIO.COM  @adrianmadrid__  @raquelcostastylist #neon #trend

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 

Ho justifica dient que vol parlar als fans de la tendència del neó i l’estampat de carreres. Calia ajuntar-los? Perquè el look en conjunt és un autèntic despropòsit. Res combina amb res, el que molts seguidors han destacat amb crueltat. Li han dit absolutament de tot, des de “choni“, passant per “hortera“, fins a “excessiva” o “pollito Pío“. 

 

Cal recordar que la seva parella també és molt aficionada a deixar els seguidors bocabadats amb els seus conjunts estilístics. Hem vist a Sergio Ramos vestit de Pocoyó, com un explorador o amb uns pantalons que semblaven un taulell d’escacs. Segueixen el seu estil, agradi o no agradi. Aliens a les crítiques, i sense vergonya.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa