El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pilar Rubio dona detalls de la nova vida a París: casa, idioma i una altra feina
  • CA

Pilar Rubio ha estat la primera convidada de la nova temporada d’El Hormiguero. S’havia especulat molt sobre la seva continuïtat ara que ha marxat a viure a París, però la tertuliana ha deixat clar que seguirà treballant en el programa. Ella ha estat la padrina de cerimònies, el que Pablo Motos ha aprofitat per preguntar-li sobre la seva nova vida a la capital francesa. Els mitjans de comunicació fa dies que diuen que han trobat una mansió, però ella ho ha desmentit: “Hem estat fins fa un parell de dies sense casa, per això encara no ens havíem traslladat del tot. Vam trobar-la fa només dos dies i ara sí que podrem viure tots junts”.

Uns dies de molt embolic mentre buscaven casa nova i escola per als nens, en els quals Pilar Rubio assegura que no ha deixat d’entrenar i de jugar amb els gossos. Mentrestant, a més a més, ha aprofitat per escriure un llibre sobre el seu estil de vida: “Acabo de donar a llum, Pablo! Aquest novembre sortirà a la llum Mi método para llevar una vida saludable, el meu nou llibre“. En ell explicarà com és la seva alimentació i quina rutina d’exercicis segueix, així com els mètodes que aplica per cuidar la seva salut mental.

Una bona notícia que donava poc abans que el seu marit i un dels fills la sorprengués en directe: “Sergio Ramos ha vingut a donar-te ànims!”. El futbolista es mostrava molt tendre amb la dona i també amb el presentador: “Ella va venir a la meva presentació a París i avui era un dia especial per a tots”.

Sobre la nova vida a França, han explicat que estan centrant-se en aprendre el nou idioma a poc a poc: “Jo el que faig és demanar cita per fer-me les ungles a la perruqueria del barri i així tinc tres hores per aprendre francès gratis. Sergio és més llançat i si no sap com es diu alguna cosa, se la inventa”, deia ella. Un país, una llengua, una casa i una rutina diferents dels que gaudiran en aquesta nova aventura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa