Pilar Rubio dona detalls de la nova vida a París: casa, idioma i una altra feina

La tertuliana ha estat entrevistada a 'El Hormiguero', on ha confessat que té un projecte professional nou entre mans

Pilar Rubio ha estat la primera convidada de la nova temporada d’El Hormiguero. S’havia especulat molt sobre la seva continuïtat ara que ha marxat a viure a París, però la tertuliana ha deixat clar que seguirà treballant en el programa. Ella ha estat la padrina de cerimònies, el que Pablo Motos ha aprofitat per preguntar-li sobre la seva nova vida a la capital francesa. Els mitjans de comunicació fa dies que diuen que han trobat una mansió, però ella ho ha desmentit: “Hem estat fins fa un parell de dies sense casa, per això encara no ens havíem traslladat del tot. Vam trobar-la fa només dos dies i ara sí que podrem viure tots junts”.

Uns dies de molt embolic mentre buscaven casa nova i escola per als nens, en els quals Pilar Rubio assegura que no ha deixat d’entrenar i de jugar amb els gossos. Mentrestant, a més a més, ha aprofitat per escriure un llibre sobre el seu estil de vida: “Acabo de donar a llum, Pablo! Aquest novembre sortirà a la llum Mi método para llevar una vida saludable, el meu nou llibre“. En ell explicarà com és la seva alimentació i quina rutina d’exercicis segueix, així com els mètodes que aplica per cuidar la seva salut mental.

Una bona notícia que donava poc abans que el seu marit i un dels fills la sorprengués en directe: “Sergio Ramos ha vingut a donar-te ànims!”. El futbolista es mostrava molt tendre amb la dona i també amb el presentador: “Ella va venir a la meva presentació a París i avui era un dia especial per a tots”.

Sobre la nova vida a França, han explicat que estan centrant-se en aprendre el nou idioma a poc a poc: “Jo el que faig és demanar cita per fer-me les ungles a la perruqueria del barri i així tinc tres hores per aprendre francès gratis. Sergio és més llançat i si no sap com es diu alguna cosa, se la inventa”, deia ella. Un país, una llengua, una casa i una rutina diferents dels que gaudiran en aquesta nova aventura.

Nou comentari