El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Relat increïble de Pilar Eyre, que revela que la germana s’ha salvat de la mort dues vegades
  • CA

El programa de Xavier Sardà a TVE ha tractat aquest dijous el tema de la sort. Pilar Eyre va ser una de les convidades en tenir una història increïble que pot fer pensar que realment existeix la tendència a tenir bona sort. La cronista catalana ha revelat dues anècdotes de la seva germana que posen la pell de gallina: “Conec una persona molt afortunada. La meva germana Olga s’ha salvat dues vegades de la mort, ha estat l’única supervivent en dos accidents molt greus”.

Ja en el programa, donava detalls que deixaven els companys amb la boca oberta: “La meva germana era hostessa de terra d’Iberia. Un dia, amb quatre amigues, van decidir pujar en un mini i fer una volta per l’aeroport. Era una petita excursió que va tenir un final fatal perquè van patir un accident i van morir totes excepte la meva germana, que anava asseguda darrere de la copilot. Va ser un succés molt famós que va sortir a la portada de grans diaris. Recordo que la meva germana va estar recuperant-se durant un any del que li va passar”.

Però això no és tot, ja que un parell d’anys després va tornar a salvar-se de la mort: “La meva germana estava de viatge a Guatemala i va aprofitar per veure la selva. Des d’allà va haver d’agafar un avió per tornar a la ciutat, però estava caient una tempesta. El pilot va dir que no podrien enlairar-se perquè hi havia massa pes, així que va demanar a la meva germana que es baixés. Li va dir a ella perquè era la que estava al costat de la porta, però sí. Ella va baixar i l’avió va acabar estavellant-se i van morir tots. Des d’aleshores crec en la sort perquè no hi ha una altra explicació… Això sí, crec que la meva germana ja ha esgotat tota la seva bona sort”.

Un relat molt sorprenent que ha fet reflexionar els companys i bona part dels teleespectadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa