El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’edredó i el vestit-mascareta de Cristina Pedroche, font d’inspiració de bromes i ‘memes’
  • CA

Cristina Pedroche ho ha tornat a fer. En el seu setè any al capdavant de les campanades d’Antena 3 ha escollit un vestit summament arriscat i ha fet embogir els teleespectadors. Twitter ha tret fum, amb milers de comentaris i bromes sobre el seu vestit-edredó. Aquest any es mereixia un vestit especial ple de significat, el que ha aconseguit amb un look inspirat en el confinament.

La col·laboradora de televisió apareixia amb un abric encoixinat blanc, XXL i amb reminiscències a l’alta costura. L’objectiu del dissenyador? Que recordés als edredons i nòrdics que ens han acompanyat durant els primers mesos de pandèmia, quan més estàvem a casa. També cridaven l’atenció les botes altes, fetes en un color aiguamarina amb reminiscències al to de les mascaretes quirúrgiques. En el cap de Cristina, una reixeta amb 2021 brillants que formaven un tocat molt cridaner. Ara bé, faltava la sorpresa final: el mini vestit que amagava a sota de l’abric. En aquesta ocasió mostrava un vestit-joia minúscul, brodat amb més de 16.000 pedres de cristalls.

El resultat era espectacular i ella, contentíssima, tornava a sorprendre (i no era precisament fàcil tenint en compte l’historial). I, com en les anteriors ocasions, el seu nom es va convertir en una de les primeres tendències de l’any. Les crítiques es multiplicaven ràpidament, així com les bromes i les comparacions.

Objectiu aconseguit, repercussió i audiència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa