El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla, molt afectada en recordar la mort del marit: “Ploro cada dia”
  • CA

Paz Padilla no ha pogut evitar emocionar-se en l’últim programa de Sálvame. La presentadora és considerada com un exemple per la seva admirable manera d’afrontar la mort del marit, Antonio, que va morir el passat juliol als 53 anys per un tumor cerebral. Des de llavors, Paz sempre ha mostrat una actitud positiva i, fins i tot, ha escrit un llibre al respecte amb diversos consells per aprendre a acceptar la mort d’un ésser estimat. Això no impedeix, però, que li costi aprendre a viure sense ell.

Belén Esteban estava parlant de la seva futura boda amb Miguel, a qui titllava de l’amor de la seva vida. Aquestes paraules afectaven Paz Padilla, que reconeixia que encara l’emociona recordar la seva boda amb Antonio: “L’amor de la teva vida… Això passa molt poques vegades. Jo encara ploro cada dia. No ploro tot el dia, però ploro cada dia perquè quan sents que tens un amor de veritat, aquest no acaba mai. I aquesta és una sort que només tenim uns quants. Antonio, amor meu, t’estimo”, deia molt emocionada.

Paz Padilla participarà en un retir de meditació amb Anne Igartiburu, amb qui ha anunciat una xerrada sobre la gestió de la mort que faran aquesta tarda. Una temàtica complicada que volen afrontar per intentar ajudar altres persones que travessin una situació similar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa