El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Paz Padilla explica com ha superat la covid-19 i el seu relat emociona a Lydia Lozano
  • CA

Paz Padilla ha tornat aquest dimecres a presentar ‘Sálvame’ després d’haver-se recuperat del coronavirus. “Ja m’he reincorporat! La nena ha superat la Covid! Soc Covid-free!”, cridava Paz Padilla tot just començar el programa, i els seus companys celebraven la notícia ballant. “Que bé et senten els anticossos!”, feia broma Gustavo González i la presentadora explicava que ha durant aquestes setmanes ha perdut sis quilos.

Ja més seriosa, Paz ha explicat que va començar bé, amb símptomes lleus fins que el cinquè dia va començar a tenir febre: “El desè dia no podia omplir bé els pulmons, se’m quedava l’aire a la meitat i una amiga metge em va dir que anés a l’hospital a fer-me una radiografia”.

La presentadora s’ha enrecordat també del seu amic l’actor Jordi Sánchez, que ha estat ingressat més d’un mes lluitant contra el virus: “Em deia ‘no arribis tard com jo, a la mínima te’n vas a l’hospital‘”.

Paz Padilla a 'Sálvame' | Telecinco
Paz Padilla a ‘Sálvame’ | Telecinco

A l’hospital no li van diagnosticar pneumònia, però sí que van veure alterats alguns índexs de coagulació i la metge li va recomanar ingressar: “El que a mi em va entrar pel cos…”, deia la presentadora i recordava com havien estat els seus tres dies sola a la planta de Covid i es mostrava agraïda amb l’equip: “Em vaig espantar perquè pensava ‘I si això va a més? No saps com reaccionarà el teu cos…’”

I Lydia Lozano, afectada per la recent mort del seu germà Jorge Lozano també per coronavirus, s’emocionava i marxava de plató: “Ho sento, volia explicar com ho he viscut jo”, deia Paz.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa